14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞoferiţa „catastrofă“, în faţa instanţei

Şoferiţa „catastrofă“, în faţa instanţei

http:http://www.youtube.com/watch?v=A-h7LbNIvtc
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a comunicat că s-a dispus trimiterea în judecată a Miei Nistor, de 32 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul având permisul suspendat.
În dimineaţa de 19 ianuarie, în timp ce conducea un Mercedes, tânăra şoferiţă a fost filmată de radarul poliţiştilor când nu i-a acordat prioritate unui pieton, după care a lovit un biciclist. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că Mia Nistor, care susţinea că nu are la ea documentele, avea permisul suspendat, iar numerele provizorii de înmatriculare ale autoturismului erau expirate.
În plus, ca să scape fără dosar penal, şoferiţa i-a promis unui poliţist de la Rutieră, agentul Paul Ţoca, 200 de euro. Poliţistul şi-a anunţat însă colegii despre intenţiile şoferiţei, aceasta fiind prinsă în flagrant după ce i-a oferit agentului 500 de lei, bani pe care i-a pus pe biroul acestuia. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII