17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs cu scandal la DGASPC

Concurs cu scandal la DGASPC

Concursul organizat în februarie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt, în urma căruia s-a decis care dintre angajaţii instituţiei îşi vor pierde locurile  de muncă, s-a terminat cu scandal. Fostele angajate ale Centrului de Îngrijire şi Asistenţă (CIA) Şopârliţa, care au rămas fără serviciu în urma concursului, acuză că examenul nu a fost organizat corect.
„Am susţinut două examene pentru păstrarea postului. Primul s-a organizat pe 4 februarie, la Şopârliţa. Am fost 21 de infirmiere care am dat concurs pe zece locuri. Iniţial, au luat examenul doar trei persoane. După o oră, pe lista cu cei promovaţi a apărut şi soţia primarului din comuna Şopârliţa. Pe 17 februarie, am susţinaut un nou examen la Slatina, pe care l-am picat. Cred că au promovat examenul cei care au avut relaţii. Cum este posibil ca şoferul să candideze pe un post de infirmier?“, a spus Maria Trepăduş, fostă angajată a CIA Şopârliţa.  

Şi şoferul poate ocupa un post

Reprezentanţii DGASPC Olt au declarat că examenul s-a desfăşurat normal şi nu au fost nici un fel de probleme.
„Procedura de concurs a fost respectată în totalitate. Şi şoferul poate ocupa un post dacă are calificarea necesară şi competenţele obţinute în urma unei calificări pentru a ocupa acel post“, a declarat Cristian Lungu, directorul general adjunct al DGASPC Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII