14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident între două „bulgăroaice“

Accident între două „bulgăroaice“

http:http://www.youtube.com/watch?v=vWAlyGl9BxY
Trei persoane au fost rănite luni seară, după ce autoturismele cu care se deplasau s-au tamponat violent la intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Maria Tănase din Craiova.
Potrivit poliţiştilor doljeni, luni seară, în jurul orei 20.30, Mădălin Pandia, de 21 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un Ford Galaxy pe bulevardul Nicolae Titulescu, la intersecţia cu strada Maria Tănase a lovit în plin un BMW condus de Alin Cojocaru, de 31 de ani, din Craiova. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate pe contrasens şi au fost rănite trei persoane – cei doi şoferi şi Daniela Cojocaru, de 27 de ani, din Craiova, pasageră în BMW. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au constatat că au scăpat cu leziuni uşoare, care nu le-au pus viaţa în pericol.
În urma cercetărilor, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabil de producerea accidentului este Pandia, care a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric. Cele două maşini sunt înmatriculate în Bulgaria şi ambii şoferi aveau asigurări valabile. Pe numele lui Pandia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

35 COMENTARII