20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Aleea Plângerii

Mai mulţi craioveni şi-au făcut praf maşinile într-un şanţ săpat pe Aleea 1 Teilor de Compania de Apă Oltenia (CAO) încă de vineri, şanţ care a fost astupat pentru a doua oară ieri-dimineaţă.
Potrivit mai multor craioveni care locuiesc pe Aleea 1 Teilor, strada a fost spartă vineri în două locuri de angajaţii CAO, după care şanţurile au fost acoperite cu… pământ. Reparaţia nu a ţinut prea mult, pentru că pământul pus de muncitori a fost luat de apă la prima ploaie. Până duminică, unul dintre cele două şanţuri făcuse deja mai multe „victime“ – maşinile şoferilor care s-au încumetat să circule pe Aleea 1 Teilor.  
Ieri-dimineaţă, angajaţii Primăriei Craiova s-au dus pe Aleea 1 Teilor pentru a veni de hac şanţurilor spălate de apă. Aceştia au explicat că principalul vinovat de cele întâmplate a fost… faptul că a plouat imediat după ce şanţurile au fost astupate. Întrebaţi despre situaţia creată, reprezentanţii CAO au explicat că s-a dispus efectuarea de verificări. „S-a dispus verificarea lucrărilor de intervenţie, După efectuarea acestor verificări o să aveam date complete“, a precizat reprezentantul CAO, Mihaela Chiriţescu.
Ofiţerii Biroului Rutier Craiova au comunicat că nu a fost solicitat nici un aviz pentru spargerea Aleii 1 Teilor.

 

[email protected]

Strada Aleea 1 Teilor Bariera Vâlcii din Craiova a fost devastată acum câteva zile de cei de la Regia de Apă, care au săpat două tranşee pentru alimentarea cu apă şi nu au acoperit la loc. Astăzi, 20 februarie, în cursul a patru ore, au căzut şase maşini în aceste şanţuri, dintre care la două s-a spart baia de ulei şi eu mi-am rupt roata dreapta faţă. Zece persoane au sunat la 112, Regia de Apă, primărie şi toţi au spus că nu pot face nimic. Am ajutat la scoaterea maşinilor din şanţuri împreună cu cinci-şase vecini, cu maşini, cabluri, lanţuri. În aceste momente, şanţul este de aproximativ 60 cm, cât o fundaţie de casă.   
Un cititor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII