13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalJandarmii olteni, la lucru

Jandarmii olteni, la lucru

Jandarmii olteni au surprins, zilele trecute, trei femei care atrăgeau persoane de sex masculin în vederea întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani şi au aplanat un conflict izbucnit în Slatina.

Jandarmii au aplicat, în timpul misiunilor de ordine publică executate, 47 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 23 de avertismente şi 24 de amenzi în valoare de 8.050 de lei. Aceştia au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un bloc de pe strada Victoriei din Slatina. Echipajul care a ajuns la locul incidentului a aplanat conflictul şi a stabilit împrejurările în care s-a produs acesta. Sergiu B., de 27 de ani, din localitate, s-a certat cu tatăl şi cu fratele său, provocând scandal şi tulburând liniştea locatarilor. Oamenii legii i-au întocmit celui în cauză proces-verbal de contravenţie, prin care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei.

Prinse la lucru

În timpul misiunilor, jandarmii au mai sancţionat contravenţional trei femei care atrăgeau bărbaţi în vederea întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. Este vorba Lia Toia, de 27 de ani, din localitatea Berzasca, judeţul Caraş-Severin, Maria Lie, de 32 de ani, din localitatea Teslui, judeţul Olt, şi Gheorghiţa Dumitru, de 30 de ani, din localitatea Bârza, judeţul Olt. Acestea au fost depistate pe raza municipiului Slatina, în apropierea podului de peste râul Olt. Jandarmii le-au întocmit celor în cauză procese-verbale de contravenţie prin care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 500 de lei fiecare.
În anul 2010, pentru atragerea de persoane în scopul întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume de bani, jandarmii olteni au sancţionat contravenţional 20 de persoane, fiind aplicate 48 de amenzi în valoare totală de 24.000 de lei.

Peste 570 de patrule

Jandarmii olteni au organizat pentru menţinerea ordinii publice peste 120 de patrule şi 450 împreună cu poliţia. „De asemenea, jandarmii au executat o misiune de asigurare a ordinii publice la o manifestare de protest şi trei misiuni în cooperare cu organele silvice. În această perioadă, la reşedinţa inspectoratului şi la sediile subunităţilor dislocate, au fost organizate permanent rezerve de intervenţie“, a declarat căpitan Emanul Theodor Botan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU