12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte ştiri

Filmul de acţiune „Con Air“ ar putea avea o continuare
Cunoscutul film de acţiune „Con Air“ („Avionul condamnaţilor“), în care au jucat Nicolas Cage, John Malkovich, John Cusack şi Steve Buscemi, ar putea avea o continuare, realizată tot de studiourile de la Hollywood, potrivit presei internaţionale. Cineastul britanic Simon West, care a regizat „Con Air“, se declară încântat de posibilitatea de a lucra la continuarea peliculei care s-a numărat printre cele mai populare filme de acţiune ale anilor ‘90.
„Ar fi nemaipomenit să o realizăm. Problema este să îi adunăm din nou pe toţi cei care au lucrat la primul film. Sunt atât de multe nume mari, încât principala problemă este să fie toţi de acord“, a declarat West.
Regizorul a spus că va discuta despre proiectul „Con Air 2“ cu Nicolas Cage, iar dacă şi acesta va fi de acord vor demara negocierile şi cu ceilalţi protagonişti ai primului film.
NewsIn

Quentin Tarantino, premiat pentru întreaga carieră la gala César 2011

Cineastul american Quentin Tarantino, celebru pentru filme ca „Pulp Fiction“, „Kill Bill“ sau „Inglourious Basterds“, va primi o distincţie specială, pentru întreaga carieră, la gala premiilor César de anul acesta, relatează presa internaţională.
Preşedintele Académie des Arts et Techniques du Cinéma, producătorul Alain Terzian, a declarat că francezii vor premia astfel „un mare artist al lumii“.
În cursa de anul acesta pentru premiile César – echivalentul francez al Oscarurilor -, cele mai multe nominalizări, 11, le-a primit pelicula algeriană „Des hommes et des dieux“, care candidează inclusiv la categoria Cel mai bun film al anului.
Opt nominalizări au „The Ghost“, al lui Roman Polanski, şi biografia cinematografică „Gainsbourg“, despre legendarul cântăreţ francez cu acelaşi nume.
Gala César 2011 va avea loc la 25 februarie în Paris şi va fi prezidată de actriţa americană Jodie Foster. Aceasta va fi prima vedetă din afara Franţei aflată în această postură în ultimii 18 ani.
NewsIn

Andreea Bălan a lansat videoclipul „Crazy About You“
Andreea Bălan a lansat, în premieră, pe contul ei de Facebook (http://facebook.com/andreeabalan) videoclipul piesei „Crazy About You“.
Pentru realizarea acestui videoclip, artista şi echipa sa numeroasă au petrecut mai bine de 20 de ore în Palatul Ghica, acolo unde
s-au desfăşurat filmările. Printre cei care apar în videoclip se numără Petrişor Ruge, partenerul de scenă al Andreei, coregraful Bursucu’, dansatorii Innei (Niggar şi Jerry).
„«Crazy About You» nu este un videoclip de imagine, ci prezintă o parte din universul în care trăiesc. Fiecare cameră în care intru semnifică într-un mod simbolic momente din viaţa mea, iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alături de-a lungul anilor. Cred că este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele“, a precizat artista.
Mirela MARINESCU

Christina Aguilera va cânta
la Super Bowl

Christina Aguilera va cânta imnul Statelor Unite la finala 2011 a campionatului de fotbal american, cunoscută în toată lumea ca Super Bowl şi aflată printre evenimentele cu cea mai mare audienţă din istoria televiziunii, anunţă presa internaţională.
Cântăreaţa pop va apărea în faţa publicului înaintea meciului dintre Pittsburgh Steelers şi Green Bay Packers, programat pe 6 februarie la Arlington, statul Texas.
În pauza de la jumătatea meciului va cânta trupa Black Eyed Peas.
„Sunt încântată să particip la acest eveniment emblematic“, a declarat artista de 30 de ani, care a mai cântat la Super Bowl în 2000, la Atlanta.
Printre vedetele care au mai cântat imnul american la cel mai vizionat eveniment sportiv din SUA se numără Mariah Carey şi Beyonce Knowles.
În 2004, Janet Jackson şi Justin Timberlake au cântat în duet, tot la Super Bowl, însă momentul a rămas în istorie nu datorită interpretării celor doi, ci faptului că artista a lăsat să-i iasă din bluză, la vedere, sânul drept. Ulterior, Janet Jackson şi-a cerut scuze, spunând că nu a vrut să ofenseze pe nimeni cu acel gest.
NewsIn

Lady Gaga domină topurile
de popularitate pe internet

Cântăreaţa americană Lady Gaga îşi mai trece în cont o recunoaştere a notorietăţii sale: este prima şi în topul popularităţii pe internet, conform unui studiu efectuat pe principalele platforme de social media.
În clasamentul care a luat în calcul popularitatea pe Facebook, Twitter, YouTube şi alte platforme, Lady Gaga i-a întrecut pe Eminem şi Justin Bieber, aflaţi pe locurile 2, respectiv 3.
În topurile de popularitate pentru fiecare platformă, Lady Gaga este prima pe Twitter, Justin Bieber ocupă locul 1 pe YouTube, în timp ce Michael Jackson îşi menţine supremaţia pe Facebook.  
În ierarhia alcătuită după locurile ocupate în topurile muzicale făcute publice pe internet, lideră este Rihanna.
Clasamentul popularităţii pe internet a artiştilor din Marea Britanie este dominat de trupa Coldplay, însă cea mai spectaculoasă ascensiune o are The Beatles, în special datorită publicităţii în jurul relansării pieselor pentru aplicaţia iTunes.
NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU