15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalHaine şi încălţăminte în valoare de 50.000 de euro, confiscate

Haine şi încălţăminte în valoare de 50.000 de euro, confiscate

Poliţiştii doljeni au ridicat, miercuri în urma unei percheziţii dimiciliare făcute în Craiova, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de 50.000 de euro, pentru care nu existau documente de provenienţă.
Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, împreună cu luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, în baza unor informaţii obţinute de colegii lor de la DGIPI, au efectuat miercuri dimineaţă o percheziţie domiciliară la locuinţa din Craiova a familiei Virgil Vivoran, de 36 de ani,  Raluca Vivoran, de 27 de ani, şi  Georgeta Vivoran, de 37 de ani. Acasă la aceştia, oamenii legii au descoperit îmbrăcăminte şi încălţăminte care purtau însemnele unor mărci de prestigiu, mărfuri pe care cei trei nu au putut să le justifice cu documente de provenienţă. Poliţiştii doljeni au stabilit că îmbrăcămintea şi încălţămintea, cu o valoare de aproximativ 50.000 de euro, fuseseră achiziţionate din Portugalia de membrii familiei Vivoran. Aceştia se duceau pe rând în Portugalia, cumpărau o cantitate mai mare de articole de îmbrăcăminte sau încălţăminte, după care o trimiteau în ţară prin firme de transport internaţional. Ulterior, o vindeau în Craiova, de acasă, fără ca operaţiunile să fie declarate pentru impozitarea veniturilor realizate.
Oamenii legii au precizat că bunurile identificate au fost ridicate de către poliţişti în vederea continuării cercetărilor, în acest caz fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII