20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal300.000 de lei pentru „Slatina, dragostea mea“

300.000 de lei pentru „Slatina, dragostea mea“

Manifestarea „Slatina, dragostea mea“, ajunsă la a şasea ediţie, se va desfăşura în perioada 20-22 ianuarie şi va aduna pe scenă nume mari ale muzicii uşoare şi populare. Bugetul total aprobat pentru acest eveniment este de 300.000 de lei.
Pe 20 ianuarie se împlinesc 643 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Slatina. Cu această ocazie, în oraş se va desfăşura manifestarea „Slatina, dragostea mea“. În cadrul evenimentului, vor fi premiaţi cei mai buni elevi, sportivi, antrenori, profesori, precum şi familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Felicia Filip, Maria Ghinea şi CRBL, printre invitaţi

„Slatina, dragostea mea“ va reuni o serie de artişti. Conform programului, manifestarea va începe pe 20 ianuarie, cu un vernisaj de fotografie şi pictură, urmat de piesa de teatru „Îndrăgostiţii“, spectacol al Teatrului Masca din Bucureşti, după care iubitorii muzicii bune vor asculta un recital de nai şi pian. La ora 18.30 va avea loc o defilare de torţe pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, iar de la ora 19.00 va începe Gala Superlativelor, moment în care se vor decerna distincţii pentru personalitatea anului, managerul anului şi se vor acorda diplome de merit. În aceeaşi seară vor cânta pentru slătineni: Felicia Filip, Bogdan Uţă, Maria Ghinea, Iulian Popovici şi orchestra Ansamblului folcloric „Căluşarii Slatinei“.
Vineri, 21 ianuarie, manifestarea va continua cu piesa de teatru „Actorul“, spectacol al Teatrului Masca din Capitală, după care vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Spectatorii vor petrece în compania artiştilor Ioana State, Emilia Dorobanţu, Ionuţ Popa şi a unor trupe de dans. Pe 22 ianuarie vor fi premiaţi sportivii, elevii, profesorii şi antrenorii. Ultima seară a manifestării se va încheia cu un recital al lui Claudiu Mircea şi CRBL.

Personalităţile anului

Giuseppe Cangelosi, oficialul Pirelli, artista Emilia Alina Dorobanţu şi sportiva Irina Ciobanu vor primi distincţia „Personalitatea anului“. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Serviciul de Ambulanţă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, o serie de instituţii bancare şi agenţi economici, printre care Alro, Pirelli, Prysmian etc., vor primi diplome de merit. De asemenea, prefectul judeţului va primi distincţia de manager al anului 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS