30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAccidentată mortal de o autoutilitară a firmei de salubrizare

Accidentată mortal de o autoutilitară a firmei de salubrizare

O târgujiancă, de 79 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost accidentată de o maşină a societăţii Polaris Holding, firma care asigură salubrizarea în Târgu Jiu.
Accidentul de circulaţie a avut loc ieri după-amiază, în intersecţia cu sens giratoriu din faţa unui important colegiu din oraş. Rada Stoian, de 79 de ani, din Târgu Jiu, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită, pe trecerea de pietoni, de una dintre maşinile aparţinând firmei de salubritate Polaris Holding.  „Poliţia Târgu Jiu a fost sesizată despre faptul că pe strada Nicolae Titulescu s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei femei care se angajase în traversarea părţii carosabile. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Biroului Rutier Târgu Jiu, s-a stabilit faptul că G.D., de 41 de ani, din comuna Dăneşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Nicolae Titulescu, din direcţia 9 Mai în direcţia bulevardul Republicii, a accidentat o persoană, de 79 de ani, din Târgu Jiu, care se angajase în traversarea străzii prin loc permis, semnalizat corespunzător cu marcaje şi indicatoare. Din păcate, femeia a decedat la scurt timp după ce a fost transportată la spital“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
Gabriel Dobriţescu, de 41 de ani, din Dăneşti, şoferul care a provocat accidentul, a declarat că femeia i-a apărut brusc în faţa maşinii, nemaiavând timp să o evite. „De viteză nu poate fi vorba. Am lăsat un grup de elevi să treacă strada. Pe femeie nu am văzut-o. Nu îmi pot explica de unde a apărut în faţa mea! Sunt şi eu uimit. Oamenii de pe trotuar mi-au făcut semn şi au strigat să opresc. O lovisem deja cu roata. I-am prins piciorul. Am chemat ambulanţa şi au luat-o la spital“, a precizat şoferul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS