10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞofer fără permis, arestat

Şofer fără permis, arestat

Un doljean a fost arestat pentru 20 de zile, după ce a fost prins conducând fără permis. Constantin Gîdea, de 34 de ani, din comuna doljeană Predeşti, a fost depistat de poliţişti, pe 11 septembrie, conducând un autoturism pe drumurile publice, deşi nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Câteva zile mai târziu, pe 21 septembrie, procurorii au dispus faţă de el începerea urmăririi penale pentru conducere fără permis şi l-au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.
„S-a avut în vedere faptul că în anul 2006 a fost condamnat cu suspendare pentru acelaşi tip de infracţiune. De asemenea, în perioada 2009-2010, a mai fost depistat în patru rânduri conducând autovehicule pe drumurile publice, de fiecare dată fiindu-i întocmite dosare de cercetare penală, iar în trei dintre acestea s-a propus trimiterea în judecată“, a declarat subcomisar Florentina Popescu, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
În aceeaşi zi, Gîdea a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Craiova, care au decis să emită pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Acesta este primul caz din istoria justiţiei doljene în care un conducător auto fără permis ajunge în arest pentru o asemenea infracţiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII