17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUcisă şi îngropată în beci

Ucisă şi îngropată în beci

O bătrână de 68 de ani a fost ucisă cu câteva săptămâni în urmă şi apoi îngropată în beciul casei sale din comuna doljeană Urzicuţa. Poliţiştii şi procurorii încearcă acum să afle cine este criminalul.
Maria Popa, de 68 de ani, din Urzicuţa, n-a mai fost văzută de vecini de câteva săptămâni. Femeia locuia împreună cu fiul ei şi una dintre fiice. Cealaltă fiică, domiciliată într-o altă localitate, a venit cu o săptămână în urmă în vizită la casa părintească. Negăsindu-şi mama, a întrebat-o pe sora ei unde este.
„Ştiam că a plecat la tine acu’ vreo două săptămâni!“, i-a răspuns aceasta. Dându-şi seama că e ceva necurat la mijloc, femeia s-a dus la postul de poliţie din comună pentru a reclama dispariţia mamei sale.
Oamenii legii au început investigaţiile pentru a o găsi pe bătrână. Discutând cu vecini şi cunoscuţi ai acesteia, au aflat că Maria Popa nu era într-o relaţie tocmai bună cu cei doi copii ai săi cu care locuia. Vineri dimineaţă, alertaţi de mirosul greu care venea din beci, poliţiştii i-au descoperit cadavrul intrat în putrefacţie. Fusese îngropată alături de butoaiele de vin şi borcanele pentru murături, într-o groapă de numai 50 de centimetri adâncime. Femeia murise, se pare, în urma uneia sau a mai multor lovituri primite în cap, indicând că e vorba de o crimă.
O echipă de ofiţeri de la Criminalistică şi Serviciul de Investigaţii Criminale, lucrând sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a început cercetările pentru a stabili cine a ucis-o pe bătrână. Primii pe lista suspecţilor sunt fiica ei împreună cu care locuia, dar mai ales fiul său, Nicu Miculescu, de 44 de ani, care a plecat de acasă cu circa două săptămâni în urmă, susţinând că şi-ar fi găsit de lucru în altă localitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS