16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor

Şi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor

O femeie de 55 de ani, secretară la Şcoala nr. 2 din Caracal, şi-a pus capăt zilelor marţi din cauza problemelor pe care le avea. Maria Corcoveanu s-a spânzurat pentru că avea datorii de peste 20.000 de lei la bănci, iar salariul îi fusese înjumătăţit. Aceasta ajunsese la o leafă de 800 de lei lunar, din care trebuia să-şi cumpere şi medicamente. Femeia avusese cancer la colon, dar se vindecase şi trebuia să urmeze un tratament foarte scump. După ce i-a fost diminuat salariul cu 25% şi i-au fost luate toate sporurile, aceasta nu-şi mai putea achita datoriile. Maria Corcoveanu a fost găsită spânzurată în garsoniera unde stătea cu chirie de către o femeie care o mai vizita din când în când. „Spunea de ceva vreme că vrea să-şi pună capăt zilelor, dar nu am crezut-o. De câte ori mă întâlneam cu ea o încurajam“, a declarat Maria David, femeie de serviciu de la Şcoala nr. 2.

Tatăl sinucigaşei a murit după ce a aflat tragica veste

Femeia locuia singură de aproximativ zece ani, de când soţul acesteia şi-a pus şi el capăt zilelor. Secretara avea grijă de sora şi de tatăl ei, care erau foarte bolnavi. După aflarea tragediei, bătrânul a murit. Şi vecinii Mariei Corcoveanu ştiau că aceasta avea probleme cu banii. „Nu mai putea face faţă cu datoriile. Avea foarte multe rate de achitat. O împrumutam mereu cu bani, dar acum nu a mai vrut să ia pentru că mi-a zis că nu mai are de unde să îi înapoieze. În ultimele două săptămâni mi-a spus că este foarte deprimată“, a declarat Viorica Potcovaru, una dintre vecine.
Maria Corcoveanu nu a lăsat nici un bilet de adio. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili motivele pentru care femeia a recurs la acest gest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII