13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidente cu şoferiţe

Accidente cu şoferiţe

Două persoane au fost rănite, dintre care una grav, miercuri, în urma a două accidente rutiere produse de două şoferiţe. Incidentele au fost cauzate de viteza excesivă cu care circula una şi de neatenţia celeilalte.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, miercuri, în jurul orei 12.00, Carmen Stepan, de 32 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o Dacie pe DJ 606, în apropierea localităţii Gogoşu, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara drumului. În urma accidentului, şoferiţa a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula femeia.
Alt accident a fost înregistrat miercuri, în jurul orei 18.00, pe strada A.I. Cuza din municipiu. Conform poliţiştilor doljeni, Alma Bărbulescu, de 32 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Peugeot, din cauza neatenţiei a pătruns pe contrasens şi a lovit un Daewoo Nubira condus regulamentar din sens invers de Costin Arjocu, de 42 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului dintre cele două autoturisme, şoferul Nubirei a fost rănit uşor. Poliţiştii au mai precizat că pe numele şoferiţei au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

32 COMENTARII