15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi medici din Italia s-au bătut în timp ce o femeie năştea

Doi medici din Italia s-au bătut în timp ce o femeie năştea

O femeie şi copilul său nou-născut sunt în stare gravă, după ce doi medici ginecologi au început să se bată în sala de naşteri a unei clinici din Italia, în timp ce tânăra năştea, relatează Le Parisien, citând agenţia italiană ANSA. Autorităţile au deschis o anchetă, iar cei doi doctori au fost suspendaţi.
Incidentul a avut loc joi, în sala de naşteri a policlinicii din Messina, Sicilia. Potrivit plângerii depuse la poliţie de soţul femeii, cei doi medici au început să se certe, din motive profesionale, în timp ce tânăra era pe punctul de a naşte. După un schimb de replici tensionat, unul dintre medici l-a luat de gât pe colegul său şi l-a împins într-un perete. Celălalt a răspuns lovind cu pumnul într-o fereastră, care s-a spart, rănindu-se la mână.
În timpul altercaţiei, tânăra de 30 de ani şi copilul său au suferit complicaţii grave. Din cauza unei hemoragii după naştere, femeia a necesitat o intervenţie chirurgicală de extirpare a uterului, în timp ce nou-născutul a suferit două stopuri cardiace, care au provocat probleme cerebrale, în prezent el fiind  internat la terapie intensivă.
Prognosticul medicilor este rezervat atât în cazul mamei, cât şi al bebeluşului, deşi starea femeii pare să se amelioreze.
Cei doi ginecologi au fost suspendaţi, a anunţat directorul unităţii de obstetrică şi ginecologie a clinicii din Messina, care însă exclude orice legătură între altercaţia acestora şi complicaţiile intervenite în starea mamei şi a copilului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII