22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Accident pe DN 65

Două persoane au ajuns ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina în urma producerii unui accident de circulaţie. Evenimentul rutier a avut loc după ce unul dintre şoferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.

Doi bărbaţi au fost răniţi ieri într-un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 65, pe raza comunei Valea Mare, în jurul orei 4.30. Teodor Putinei, de 54 de ani, din Bucureşti, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Renault, nu a adaptat viteza de deplasare şi a derapat. Acesta a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a izbit frontal cu alt autoturism, condus regulamentar de Liviu C., de 41 de ani, din localitatea Câmpina, judeţul Prahova. În urma impactului, au fost răniţi conducătorii auto, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

Viteza e de vină

Poliţiştii sunt de părere că accidentul s-a produs din cauza vitezei cu care circula bărbatul din Capitală. „Conducătorul autoturismului Renault înmatriculat în Bucureşti, care se deplasa pe direcţia Slatina – Piteşti, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza la carosabilul umed. Acesta a derapat, a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit cu un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Olt, care se deplasa în sens opus. În urma evenimentului au rezultat două victime, respectiv conducătorii celor două autoturisme“, a declarat Cristian Bădiţă, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Olt.

Victimele nu au rămas internate

La locul evenimentului au ajuns mai multe echipaje de la SMURD şi Ambulanţă. Acestea au acordat primele îngrijiri medicale răniţilor. „Salvatorii ajunşi la locul solicitării l-au găsit pe unul dintre conducători conştient, cooperant, cu o plagă de aproximativ 5 cm pe nas şi excoriaţii la nivelul membrelor superioare. După acordarea primului ajutor, pacientul a fost predat, staţionar, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina“, a declarat sergent major Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Potrivit informaţiilor furnizate de Marin Şchiopu, din cadrul SPR Olt, cei doi bărbaţi răniţi în accident au refuzat internarea. Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII