21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA omorât un om şi a accidentat grav două persoane

A omorât un om şi a accidentat grav două persoane

A rupt mai mulţi copaci de pe marginea unei străzi, a lovit o tânără de 28 de ani care circula regulamentar pe trotuar şi a trecut cu maşina peste o bancă pe care se aflau doi bătrâni. Este isprava unui bărbat de 44 de ani, din Mehedinţi, care duminică seară, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina de pe carosabil.
Numai norocul a făcut ca bolidul scăpat de sub control să nu facă mai multe victime, dar, şi aşa, un bărbat a murit pe loc, iar alte două persoane sunt în stare gravă, internate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
Oamenii din Vrata spun că şoferul ar fi adormit la volan, alţii că ar fi fost băut. Nu îl mai văzuseră de mult să conducă prin comună cu viteză mare, pentru că a fost plecat la muncă în Spania, dar acum, întors acasă, se plimba deseori cu maşina prin sat.
„Nu ştiu ce a vrut să facă. Veni cu viteză, o lovi pe fata care mergea pe margine, trecu mai departe, lovi pomii, apoi pe oamenii de pe bancă, iar dacă mai erau alţi oameni pe stradă îi omora şi pe ăia. Îl cunoaştem bine, e de aici din sat. Nu a oprit deloc, nici când a lovit femeia, nici când a lovit pomii. Abia după ce a dat peste oamenii ăia de pe bancă a oprit, cred că nu i-a mai mers maşina“, a spus unul dintre martori.
Şoferul nu a suferit nici o zgârâietură, iar după ce a fost testat de poliţie, confirmându-se că nu a consumat alcool, a declarat că a încercat să evite un grup de copii de pe stradă şi aşa s-a produs tragicul eveniment.
„Eu am vrut să evit un grup de copii care mergeau în faţa mea şi cred că am luat prea tare de volan şi m-am pierdut, nu mai ştiu cum s-a întâmplat“, a spus şoferul vinovat.
Mehedinţeanul a fost reţinut pentru cercetări şi riscă să stea ani mulţi după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII