22.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn poliţist comunitar din Severin s-a spânzurat

Un poliţist comunitar din Severin s-a spânzurat

Un poliţist comunitar din Drobeta Turnu Severin şi-a pus capăt zilelor ieri, în locuinţa sa. Gheorghe Almic avea 54 de ani şi a fost găsit fără suflare de către soţia lui. Apropiaţii spun că în ultimul timp în familia bărbatului existau certuri, iar soţia îi luase pe cei patru copii ai lor şi se mutaseră în altă parte. În plus, de curând, Gheorghe Almic aflase că va fi disponibilizat.
„Eu l-am văzut ieri (duminică – n.r.) şi era foarte supărat. Ştiam că avea scandal în familie. Nevasta lui a plecat la muncă în Italia şi a venit şi i-a luat copiii. Îmi spusese cu ceva timp în urmă că este posibil să rămână şi fără serviciu şi cred că asta l-a determinat să se spânzure“, a spus Gheorghe Andriţa, un vecin.
Reprezentanţii Poliţiei Comunitare din Drobeta Turnu Severin spun că listele cu cei care vor fi disponibilizaţi nu au fost încă făcute, însă ştiu că bărbatul avea probleme în familie.
„Am fost anunţaţi în cursul dimineţii că unul dintre angajaţii noştri a fost găsit spânzurat în casă de către soţie şi copii. Listele pentru disponibilizări nu au fost făcute. Am aflat însă de la alţi angajaţi că Gheorghe Almic avea probleme în familie, dar şi financiare“, a declarat Luria Mărţuică, purtător de cuvânt la Poliţia Comunitară din Drobeta Turnu Severin.
Gheorghe Almic a fost găsit spânzurat chiar de către soţia sa şi doi dintre copii, care veniseră în vizită la el.
„Soţia şi două fete au venit la el şi l-au găsit spânzurat. Avea nişte probleme cu banii şi rămăsese şi singur“, a mai spus un vecin.
Trupul neînsufleţit al poliţistului comunitar a fost transportat la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei, iar poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU