25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei morţi şi cinci răniţi în două accidente

Trei morţi şi cinci răniţi în două accidente

Cinci persoane au fost rănite, iar ale trei şi-au pierdut viaţa în urma a două accidente rutiere înregistrate vineri noapte şi sâmbătă dimineaţă, în localitatea Rast, respectiv Răcarii de Jos.
Primul accident s-a petrecut în comuna doljeană Rast, vineri noapte, în jurul orei 3.00, când Constantin Gavrilă, de 27 de ani, din comuna Negoi, care conducea un Seat Ibiza, a lovit trei pietoni care mergeau pe marginea drumului, după care a intrat într-un stâlp şi s-a răsturnat.
În urma accidentului au fost răniţi atât cei trei pietoni, Cristian Cioroianu, de 20 de ani, din localitate, Alin Butoi, de 24 de ani, din Băileşti şi Sebastian Dincă, de 21 de ani, din Catane, cât şi şoferul maşinii. Gavrilă a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un alt accident, de data aceasta mortal, s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.40, în comuna doljeană Răcarii de Jos. Potrivit poliţiştilor, Ştefan Ioniţă, de 25 de ani, din Ploieşti, în timp ce conducea o Dacia papuc dinspre Craiova către Filiaşi, în localitatea Răcarii de Jos, pe un sector de drum în linie dreaptă, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un microbuz Mercedes, care circula din sens opus. În urma impactului extrem de violent dintre cele două autovehicule, Ioniţă şi Dobrin Bucur, de 27 de ani, din Ploieşti, pasageri în Dacia, au murit, ca şi Viorel Găinaru, de 32 de ani, din municipiul Motru – Gorj, pasager în microbuz. Şoferul microbuzului, Dumitru Cioabă, de 43 de ani, din comuna Ponoarele – Mehedinţi, a fost rănit grav, acesta fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova cu o ambulanţă SMURD. În urma cercetărilor, poliţiştii doljeni au stabilit că Dacia condusă de Ioniţă a intrat pe contrasens după ce acesta a adormit la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII