19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalUcisă de un şofer fără permis

Ucisă de un şofer fără permis

Tragedie sâmbătă dimineaţă în Mehedinţi, pe Drumul Naţional 67, care face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Calafat. Aurelia Boceanu, de 56 de ani, din comuna Hinova, a fost lovită de şoferul unei autoutilitare în timp ce mergea spre staţia de autobuz. Victima a fost aruncată aproape cinci metri, găsindu-şi sfârşitul într-un şanţ. Femeia a fost lovită din spate de maşina condusă de un tânăr din Gârla Mare, care se pare că nu are permis de conducere. Martorii spun că şoferul vinovat a avut viteză foarte mare. Soţul victimei a aflat de la martori ce s-a întâmplat cu femeia. „Eu am plecat spre staţie şi ea a rămas în urma mea. Văzând că nu vine, m-am întors după ea. Atunci, oamenii mi-au spus că a lovit-o maşina. Nu ştiu cum s-a întâmplat“, a spus Ion Boceanu, soţul victimei.
Şoferul care mergea spre Severin a fost transportat la spital, intrând în stare de şoc în urma accidentului pe care l-a provocat. „Am intervenit în comuna Hinova la un accident, unde am găsit la faţa locului o victimă care decedase, însă l-am transportat la spital pe şoferul autoturismului care a lovit-o pe femeie. Acesta a intrat în stare de şoc, însă este în afara oricărui pericol. Are probleme cardiace, în urmă cu patru luni a suferit un preinfarct“, a declarat Răzvan Angelescu, medic la SJA Mehedinţi.
La faţa locului a sosit şi o echipă de criminalişti, care a stabilit că şoferul a frânat pe carosabil abia după ce a lovit-o pe femeie. „Cercetările sunt în curs de desfăşurare, iar după ce vom avea şi rezultatul medicilor legişti şi criminaliştilor vom stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul. Se pare că şoferul nu posedă nici permis pe conducere“, a declarat Claudiu Bebec, inspector la IPJ Mehedinţi.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei, iar şoferul vinovat, după ce îşi va reveni din şoc, va răspunde conform legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII