17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi totuşi, Solomon nu iese

Şi totuşi, Solomon nu iese

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, rămâne în arest. Curtea de Apel Galaţi a dat vineri verdictul în privinţa recursului formulat de Solomon faţă de decizia Tribunalului Galaţi de judecare a sa în stare de arest preventiv. Faptul că magistraţii au judecat dosarul joi, dar au amânat pronunţarea pentru vineri le-a dat multora speranţe. În faţa completului de judecată, primarul i-a rugat pe judecători să-l elibereze, susţinând că a plătit destul, prin cele trei luni şi jumătate de arest preventiv. După o zi de deliberări, judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi au decis însă, vineri, să respingă ca nefondat recursul formulat de edilul craiovean.
Avocaţii lui Solomon sunt însă decişi să nu renunţe aşa uşor. Imediat după aflarea deciziei, apărătorii au anunţat că au formulat o nouă cerere de eliberare sub control judiciar, pe care o vor depune luni, în speranţa că va fi judecată înainte de începerea procesului de fond, dacă magistraţii vor aprecia că aceasta este o situaţie urgentă, care nu suportă să fie amânată până după vacanţa judecătorească.
Reamintim că Antonie Solomon a fost reţinut pe 2 martie, fiind arestat preventiv pe 3 martie de Tribunalul Piteşti, iar ulterior a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie argeşeni sub acuzaţia de luare de mită şi fals intelectual. Dosarul de fond, strămutat la Tribunalul Galaţi, are primul termen de judecată pe 31 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII