9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA furat o puşcă şi a ascuns-o în sobă

A furat o puşcă şi a ascuns-o în sobă

Un minor de 16 ani, din localitatea doljeană Gângiova, a fost reţinut de poliţiştii doljeni, joi, după ce a furat puşca de vânătoare a unui bărbat din localitatea Sadova şi a ascuns-o acasă, într-o sobă.
Poliţişti ai Biroului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase Dolj, împreună cu poliţiştii din Segarcea şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, au efectuat, joi dimineaţă, percheziţii domiciliare acasă la şase persoane suspecte de comiterea mai multor furturi. Informaţiile primite de poliţişti s-au dovedit adevărate, cel puţin într-un caz, pentru că la domiciliul lui Aurelian S., de 16 ani, din comuna Gângiova, oamenii legii au găsit o armă de vânătoare de calibru 12 mm, ascunsă într-o sobă. Din cercetările poliţiştilor doljeni s-a stabilit că arma de vânătoare îi aparţinea lui Gheorghe Ionescu, de 52 de ani, din comuna Sadova. Bărbatul anunţase furtul armei pe 7 iulie, fapta fiind înregistrată de poliţişti la acea vreme ca având autori necunoscuţi. Minorul a fost condus în arestul IPJ Dolj în baza unei ordonanţe de reţinere. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Tot joi, în jurul orei 13.30, poliţiştii din Bechet l-au depistat, în localitatea Călăraşi, pe Marinel Dobrescu, de 21 de ani, din Craiova, care avea asupra sa un pistol cu aer comprimat marca Gammo, de calibru 4.5 mm, pentru care nu deţinea permis de portarmă. Tânărul craiovean venise la bunicii săi din Călăraşi, iar pistolul a fost găsit în maşina sa. Şi el s-a ales cu un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII