17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare între microbuze

Tamponare între microbuze

O femeie a fost rănită vineri în comuna doljeană Rojişte, după ce microbuzul condus chiar de soţul ei a lovit din spate alt microbuz care staţiona pe marginea drumului.
Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, vineri, în jurul orei 12.00, Claudiu Ţecu, de 37 de ani, din Craiova, care conducea un microbuz Fiat pe DN 55 Craiova – Bechet, în localitatea Rojişte a oprit autovehiculul pe marginea drumului. Microbuzul staţiona atunci când a fost lovit violent din spate de alt microbuz, marca Ford, condus de Fănel Văduva, de 54 de ani, din Sadova. În urma impactului puternic, autovehiculul staţionat a fost proiectat în afara drumului. Din fericire, acesta era gol, nici o persoană nefiind rănită. Singurul pasager aflat în cel de-al doilea microbuz, soţia şoferului, Fănica Văduva, de 53 de ani, a fost rănită în urma impactului, ea fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit din primele verificări că vinovat de producerea accidentului se face Văduva, care nu a observat autovehiculul staţionat. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că, în funcţie de gravitatea leziunilor suferite de femeie, soţul său poate fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU