17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de ziua lui

Accident de ziua lui

O bătrână a fost lovită vineri de o maşină după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis. Accidentul s-a produs în jurul orei 9.00, pe bulevardul Nicolae Romanescu.
Vîlca Dobrică, de 77 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Dolj, a încercat să traverseze bulevardul dinspre Parcul „Romanescu“, cu circa 30 de metri înainte de trecerea de pietoni. Doar ce pusese piciorul pe carosabil, când a fost surprinsă şi lovită de un Opel, cu numărul de înmatriculare DJ-09-MMF, condus de Alexandru Valentin Croitoru, din Craiova. Ironia sorţii face ca accidentul să se fi produs exact în ziua în care şoferul a împlinit 23 de ani.
Femeia a fost lovită de aripa dreaptă şi de oglinda din aceeaşi parte a maşinii, suferind leziuni la nivelul capului şi membrelor. Ea a fost transportată de o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru a primi îngrijirile medicale necesare.
Poliţiştii de la Biroul Rutier Craiova au început cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul. Primele indicii arată însă că vina ar fi fost exclusiv a femeii, care a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure. Dacă va fi găsită vinovată, bătrâna va fi obligată să-şi plătească spitalizarea, dar şi reparaţiile autovehiculului care a rănit-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII