13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMaşină a IPJ Mehedinţi, implicată într-un accident

Maşină a IPJ Mehedinţi, implicată într-un accident

O maşină a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi a fost implicată ieri-dimineaţă într-un accident de circulaţie la o intersecţie a două străzi din Drobeta Turnu Severin. Şoferul unei Dacii Solenza nu a văzut stopul şi a lovit o maşină de poliţie în care se aflau doi agenţi. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit. Conform spuselor martorilor, impactul a fost destul de puternic, după bubuitura care s-a auzit. „Eram în curte şi s-a auzit o bubuitură atât de mare încât am crezut că se scufundă casa. Mi-am dat seama că e accident şi am ieşit repede să văd. Era o maşină de poliţie şi încă o Dacie. Nu era nimeni lovit, doar un băiat din Dacie era un pic la la cap, la spate. Au avut noroc“, a spus o femeie care a auzit zgomotul produs de accident.
Şoferul care nu a acordat prioritate poliţiştilor se scuză şi dă vina pe semnul de circulaţie care nu este pus la vedere. „Nu am mai avut timp să opresc la stop pentru că l-am văzut prea târziu. Este pus şi foarte rău, abia se vede“, a spus şoferul vinovat.
Cei doi poliţişti se grăbeau să ajungă la o solicitare. „Eram împreună cu colegul meu, mergeam la o solicitare primită de ofiţerul de serviciu, la Schela. La intersecţia străzii Şincai cu Mareşal Averescu, şoferul autoturismului nu ne-a acordat prioritate şi a venit direct în noi, pe lateral. Din fericire, nu am păţit nimic, ne-am speriat doar“, a spus agentul care conducea maşina poliţiei.
Declaraţia şoferului vinovat este susţinută şi de martori. Aceştia spun că zona unde a avut loc accidentul nu este semnalizată corespunzător şi se întâmplă multe accidente din această cauză, dar şi din pricina denivelărilor din asfalt.
„În urma accidentului s-au produs pagube materiale importante şi vom discuta cu primăria despre denivelările de pe stradă, dar vom lua în calcul şi amplasarea semnului de circulaţie, în vederea stabilirii dacă modul în care este pus este corespunzător sau nu“, a declarat Claudiu Bebec, comisar IPJ Mehedinţi.
Şoferul vinovat se va alege cu puncte de penalizare pentru neacordarea priorităţii şi, cel mai probabil, va trebui să plătească şi reparaţiile maşinii de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS