12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu procuror

Accident cu procuror

Un grav accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţă pe Drumul Naţional 57A, pe Dealul Stârmina din judeţul Mehedinţi. Maşina condusă de procurorul Silviu Donea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, o Dacia Logan, s-a ciocnit de un Volkswagen Golf, care circula din sens opus. În urma impactului, maşina procurorului s-a răsturnat de mai multe ori şi a rămas cu roţile în sus, în afara părţii carosabile. Celălalt autovehicul a fost proiectat într-un lan de grâu.
Procurorul era singur în autoturism şi mergea la serviciu, de la Severin spre Vânju Mare, cu maşina personală. În Golf se aflau şoferul şi un nepot, care în urma impactului au fost luaţi de echipajele SMURD şi transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Procurorul a ajuns şi el în stare gravă la spital, suferind mai multe leziuni la cap.
Cel mai grav este însă şoferul autoturismului Golf, care se zbate între viaţă şi moarte, iar rudele acestuia şi martorii susţin că bărbatul era inconştient la sosirea ambulanţei. „Când a venit ambulanţa, nu mai vorbea, pentru că era rău lovit la cap. Îi curgea sânge din urechi“, a spus fratele victimei.
Şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale şoferului de pe Volkswagen. „Am transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin trei bărbaţi, care au suferit mai multe leziuni la cap, membre şi coloană. Cel mai grav este un pacient care a suferit o contuzie în zona capului şi care va fi supus mai multor investigaţii“, a declarat Răzvan Angelescu, medic la SJA Mehedinţi.
Accidentul este cercetat de Poliţia Rutieră şi de Parchetul din Drobeta Turnu Severin. „Cele două autoturisme se deplasau din sensuri opuse şi s-au ciocnit. În urma impactului au rezultat trei victime, cel mai grav fiind şoferul din Volkswagen. Din primele cercetări, se pare că ar fi vorba despre viteza prea mare în curbă. Cercetările continuă“, a declarat Gabriel Lică, comisar în cadrul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.
La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Parchetul din Drobeta Turnu Severin, care a deschis o anchetă în paralel cu cea a poliţiei. Circulaţia rutieră a fost blocată în zonă mai bine de o oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII