Acasă Local Persoană fără adăpost, electrocutată

Persoană fără adăpost, electrocutată

-

O persoană fără adăpost şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică în Craiova, electrocutându-se în timp ce încerca să scoată din pământ un cablu electric. Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă noapte, în jurul orei 23.30, despre faptul că, lângă un imobil de pe bulevardul Dacia din Craiova, se află un bărbat decedat.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj care a găsit la adresa indicată cadavrul unui bărbat ce prezenta urme de electrocutare pe mâna dreaptă şi pe partea dreaptă a toracelui. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, bărbatul a fost identificat ca fiind Dan Tudor, de 34 de ani, din comuna doljeană Bistreţ, cunoscut ca făcând parte din rândul persoanelor fără adăpost. La un metru de cadavrul bărbatului, a fost găsit un cablu electric de circa trei metri lungime al reţelei de iluminat stradal. Oamenii legii au stabilit că, puţin înainte de ora 23.30, Tudor a fost văzut încercând să scoată din pământ cablul electric şi se pare că acesta s-a electrocutat în timp ce încerca să-l dezgroape.

ȘTIRI VIDEO GdS

12 COMENTARII

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...