11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFostă prostituată, martoră la divorţul lui Berlusconi

Fostă prostituată, martoră la divorţul lui Berlusconi

Divorţul premierului Silvio Berlusconi ar putea lua o nouă întorsătură, după ce soţia sa, Veronica Lario, a obţinut dreptul de a chema o fostă prostituată şi un fotomodel să depună mărturie în legătură cu destrămarea căsniciei lor, relatează The Sunday Times.

Veronica Lario (foto), fostă actriţă şi soţia lui Silvio Berlusconi (foto) timp de 19 ani, a cerut divorţul în mai anul trecut, după ce premierul italian a participat la petrecerea pentru aniversarea majoratului lui Noemi Letizia, un fotomodel din Napoli. Lario l-a acuzat ulterior pe Berlusconi că are relaţii cu minore.
Premierul Silvio Berlusconi, de 73 de ani, a negat însă în mai multe rânduri că ar avea o relaţie cu Letizia. Aceasta a dezvăluit însă luna trecută, la împlinirea a 19 ani, că premierul continuă să o sune o dată pe săptămână.
Viaţa privată a premierului italian a atras şi mai mult atenţia în urma dezvăluirilor referitoare la faptul că tinere ar fi fost plătite pentru a lua parte la petreceri organizate în locuinţele sale din Roma şi Sardinia. Ulterior, Patrizia D’Addario, de 42 de ani, o fostă prostituată, a povestit că a petrecut o noapte cu Silvio Berlusconi, în noiembrie 2008.
Surse apropiate negocierilor pentru divorţ au declarat pentru The Sunday Times că Gloria Servetti, judecător din Milano, a decis termenii separării luna trecută, după ce Lario şi Berlusconi nu au reuşit să ajungă la o înţelegere, în pofida celor două audieri din ianuarie şi mai, cu durata de cinci ore. Decizia prevede că Berlusconi îi va plăti soţiei sale o pensie alimentară a cărei valoare este semnificativ mai ridicată decât cea de 300.000 de euro pe lună, asupra căreia cei doi au căzut de acord anterior. În acelaşi timp, decizia îi permite soţiei premierului italian să rămână în vila Belvedere, de lângă Milano, a cărei valoare depăşeşte 80 de milioane de euro.
Berlusconi, a cărui avere depăşeşte şapte miliarde de euro, şi Veronica Lario, de 53 de ani, au acum posibilitatea de a continua bătălia în spatele uşilor închise ale tribunalului, ambii având dreptul de a convoca martori pentru a-l convinge pe judecător că celălalt partener este responsabil pentru destrămarea căsniciei. „Lario poate chema femei să depună mărturie, inclusiv pe D’Addario şi Letizia. Ambii soţi pot chema martori, iar aceştia sunt obligaţi să vină să depună mărturie“, a declarat o sursă.
Într-o carte publicată luna trecută, biograful lui Berlusconi, Bruno Vespa, a scris că premierul italian şi soţia sa, care l-a însoţit de puţine ori la evenimente oficiale, trăiau separat de şapte ani. La rândul său, Berlusconi l-ar putea cita ca martor pe fosta gardă de corp a lui Lario. Cotidianul Libero a dezvăluit anul trecut că acesta ar fi avut o relaţie cu Veronica Lario.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII