12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPremiile Romanian Music Awards 2010 la Craiova

Premiile Romanian Music Awards 2010 la Craiova

Cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti, Romanian Music Awards, ajunse la cea de-a VIII-a ediţie vor avea loc şi în acest an, pe 10 iulie, tot la Craiova.
Romanian Music Awards aduce în fiecare an pe aceeaşi scenă cei mai importanţi artişti români şi internaţionali într-un show excepţional, de trei ore.
„Romanian Music Awards a devenit un eveniment cu tradiţie. Evoluţia şi calitatea muzicii româneşti se văd în faptul că piesele artiştilor români au trecut graniţele ţării, reuşind să devină hit-uri în cele mai importante clasamente europene. Trofeul Romanian Music Awards vine ca o recunoaştere atât pentru munca artiştilor, cât şi pentru cea depusă de casele de discuri şi de producţie, de manageri, impresari, de posturile de radio şi cele TV specializate, cât şi a tuturor celor care alcătuiesc industria muzicală românească“, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.
Cei mai buni artişti şi cele mai bune piese care intră în competiţie la cele 14 categorii pot fi votate, începând de joi, 1 iunie, şi până sâmbătă, 10 iulie, pe site-ul Music Channel, www.1music.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU