19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare cu trei răniţi

Tamponare cu trei răniţi

Un spectaculos accident de circulaţie, în care au fost implicate trei autovehicule, s-a produs vineri seară, pe DE 574, la ieşirea din Craiova către Balş, în apropierea reprezentanţei Peugeot.
În jurul orei 22.00, un Renault Kangoo cu numărul de înmatriculare B-96-SKS, condus de Virgil Raicea, de 56 de ani, din Slatina-Olt, care se deplasa dinspre Craiova către Balş, a tamponat din spate un autoturism Opel, înmatriculat în Bulgaria, cu numărul BH-4808-BK, care se pregătea să vireze la stânga către Pieleşti. Impactul a fost atât de puternic încât Renaultul s-a răsturnat, iar Opelul – la volanul căruia se afla Ştefan Cristian Sandu, de 35 de ani, din Pieleşti-Dolj – a fost proiectat într-un Logan cu numărul de înmatriculare AG-10-BYI, condus de Valeriu Guran, de 32 de ani, din Craiova, care venea regulamentar din sens opus.
A fost nevoie de intervenţia mai multor ambulanţe şi a echipei de descarcerare a pompierilor pentru scoaterea victimelor din maşinile avariate. În mod surprinzător, şoferul Renaultului a scăpat cu rănile cele mai uşoare, în schimb ceilalţi doi conducători auto au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.
Circulaţia în zonă a fost oprită până spre ora 23.00, pe ambele sensuri de mers ale drumului european formându-se cozi de circa trei kilometri.
Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Serviciul Rutier Dolj, se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul Renaultului. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a ocupanţilor celorlalte vehicule, considerându-se că nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de vehiculul din faţă şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum – ploaie şi carosabil umed.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU