22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu în Parcul petrolier Slăvuţa

Incendiu în Parcul petrolier Slăvuţa

Doi angajaţi ai firmei de pază şi protecţie de la Parcul Petrolier nr. 1 Slăvuţa, din comuna gorjeană Cruşeţ, au ajuns marţi seară la Spitalul de Urgenţă din Craiova, cu arsuri de gradele II şi III pe faţă şi mâini, după ce au fost surprinşi de un incendiu.
 Iulian Sârbu şi Ion Jugaru au suferit arsuri de gradele II şi III pe faţă şi pe mâini, fiind surprinşi de un incendiu. Potrivit martorilor, marţi seară, în jurul orei 20.30, în Parcul petrolier nr. 1 Slăvuţa a izbucnit un incendiu. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au fost solicitaţi să intervină la stingerea incendiului, însă, potrivit lui Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU, pe drum au fost anunţaţi să se întoarcă, pentru că focul fusese stins de către pompierii Parcului Slăvuţa.
Jana Prejbeanu, directoarea Serviciului de Ambulanţă Gorj, a declarat că starea celor doi bărbaţi din Cruşeţ a necesitat transferarea la Craiova: „Am fost solicitaţi să transportăm doi bărbaţi, de 31 şi de 32 de ani, care aveau arsuri de gradele II şi III pe mâini şi pe faţă. Iniţial, au fost transportaţi la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, dar, pentru că starea lor este gravă, medicii au decis să îi transfere la Craiova“.
„Incendiul la Slăvuţa va fi anchetat de o echipă a angajatorului sub îndrumarea ITM Gorj“, a declarat Gheorghe Başoldea, inspector în cadrul inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU