13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO elevă s-a spânzurat din dragoste pentru iubitul ei

O elevă s-a spânzurat din dragoste pentru iubitul ei

O tânără de 18 ani, din Caracal, şi-a pus capăt zilelor sâmbătă, în urma certurilor cu familia din cauza iubitului ei, cu care părinţii nu erau de acord. Fata a fost găsită spânzurată de un pom din curtea bunicilor săi.

O fată de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Liceul „Ioniţă Assan“ din Caracal, s-a spânzurat sâmbătă în curtea locuinţei bunicilor. Laura Bojin a fost găsită moartă de un vecin, care a sunat la 112. Poliţiştii şi o ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, fiind constatat decesul.
„Nu sunt suspiciuni cu privire la moartea tinerei. Aceasta nu a lăsat bilet în care să îşi explice gestul şi nu se cunosc, deocamdată, motivele care au condus la sinucidere. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Tânăra locuia împreună cu părinţii săi. Sâmbătă, ea a mers la locuinţa bunicilor, din localitate, a intrat în curte, fără să-i anunţe că venise în vizită, şi s-a dus direct la pom, unde s-a spânzurat. „Nu ştiam că venise la noi. Ne-a strigat vecinu’ şi ne-a spus. Noi nu am mai vorbit cu ea de la Paşte“, a spus Traian Bojin, bunicul fetei.
Când a aflat că nepoata sa s-a spânzurat, bunica a leşinat. O ambulanţă a transportat-o la spital, unde femeia a rămas internată pentru a primi îngrijiri medicale.

„Era un copil cuminte“

Vecinii sunt şocaţi de gestul fetei. Ei spun că Laura era cuminte şi avea note bune la şcoală. „Era o fată cuminte. Era singură la părinţi şi nimic nu-i lipsea. A crescut la bunicii ei. Am auzit că avea un prieten, iar părinţii nu erau de acord cu relaţia lor. Din cauza asta o certau“, a spus o vecină. „Nu trebuia să îşi ia viaţa, indiferent ce problemă ar fi avut“, a completat altă vecină.
Trupul neînsufleţit al fetei a fost transportat la morga Spitalului din Caracal, unde ieri-seară a fost efectuată necropsia. Astăzi, corpul neînsufleţit ai fetei va fi adus acasă.

Telefonul fetei, ridicat de poliţişti

Poliţiştii din Caracal au demarat cercetările încă de sâmbătă seară. Oamenii legii au ridicat telefonul mobil al fetei şi încearcă să afle de ce s-a sinucis. „Cercetările sunt în desfăşurare, urmează să stabilim şi motivul sinuciderii. A fost ridicat telefonul mobil al fetei, trebuie să verificăm mesajele şi să vedem dacă acestea au vreo legătură cu moartea ei“, a spus Vasile Ilie, şeful Poliţiei Caracal.
Familia Laurei îl acuză de moartea acesteia pe iubitul ei, un tânăr de 22 de ani, din localitate. Printre lacrimi, mama tinerei a spus: „Întrebaţi-l pe nenorocit (iubitul Laurei – n.r.) ce s-a întâmplat, că el mi-a omorât copilul!“.

„Existau discuţii din cauza prietenului ei“

Colegii de şcoală ai Laurei au mers sâmbătă seară la locuinţa bunicilor fetei, iar ieri au fost alături de părinţii tinerei. Colegii Laurei susţin că fata se certa des cu mama ei, care nu era de acord cu băiatul pe care îl iubea. „Existau mereu discuţii între Laura şi mama sa. Se certau din cauza prietenului Laurei, cu care mama ei nu era de acord“, a spus o colegă a victimei, care locuia în gazdă la ea.  
Nici prietenii Laurei nu sunt străini de povestea acesteia. „În ultimul timp era cam supărată. Probabil din cauza faptului că părinţii nu-l voiau pe prietenul ei“, a spus o amică a tinerei.
Vestea morţii fetei i-a şocat şi pe profesori, şi pe dirigintă. Aceştia au numai cuvinte de laudă despre Laura. „Era un copil foarte cuminte, se pregătea pentru facultate. Anul acesta trebuia să dea examenul de bacalaureat. Nu ştiu de relaţia pe care o avea cu acel băiat“, a spus diriginta fetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII