23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMopedistul rănit, trimis la Craiova

Mopedistul rănit, trimis la Craiova

Viorel Tănasie, care joi seară a fost rănit într-un accident cu mopedul, produs pe o stradă din Slatina, a fost trimis la Spitalul de Urgenţă Craiova. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde tânărul a fost adus după accident, spun că starea lui este gravă.
„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut deschis. Necesită investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate şi de aceea s-a decis transferul lui“, a spus Cristina Tihan, purtătoarea de cuvânt a Spitalului din Slatina.  
Bărbatul de 31 de ani, din Găneasa, a ajuns la spital după ce un autoturism Dacia Logan, condus de Adrian Ciocăianu, de 37 de ani, din Slatina, nu i-a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu mopedul condus de acesta. Accidentul s-a întâmplat la intersecţia din apropierea Clinicii Promed. În urma impactului, conducătorul mopedului a fost aruncat câţiva metri pe carosabil, iar vehiculul s-a oprit în afara acestuia. Tănasie s-a ales cu răni serioase la cap şi la faţă.
Poliţiştii au stabilit că el purta cască de protecţie, dar se afla sub influenţa alcoolului, acesta având o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul Loganului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS