16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFiul lui Caiac, prins cu „prafuri“ şi fără permis

Fiul lui Caiac, prins cu „prafuri“ şi fără permis

Alexandru Cosmin Pârvu, fiul lui Mihai Pârvu, poreclit Caiac, a fost depistat în trafic de poliţiştii craioveni vineri seară, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea permisul suspendat de aproape un an, odată cu întreg lotul de permise obţinute fraudulos la Piteşti. La controlul corporal asupra lui Pârvu, poliţiştii au descoperit un gram de substanţă albă, care părea a fi cocaină.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că, vineri seară, în urma unor acţiuni organizate pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, într-un filtru amplasat pe bulevardul Tineretului din Craiova a fost oprit pentru control un Volkswagen Passat condus de Alexandru Cosmin Pârvu, de 22 de ani, din Craiova. În urma verificării documentelor, oamenii legii au constatat că Pârvu conducea maşina, deşi avea permisul suspendat din 2 iunie 2009. Oamenii legii au verificat maşina pe care o conducea Alexandru Cosmin Pârvu, dar au efectuat şi un control corporal sumar asupra tânărului. Într-un buzunar al pantalonilor, poliţiştii au găsit un gram de substanţă albă, fără miros, care la prima vedere părea a fi cocaină.
În urma celor constatate, pe numele lui Pârvu a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat. Documentele întocmite cu ocazia efectuării controlului corporal şi substanţa găsită asupra lui Pârvu au fost trimise Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, ofiţerii antidrog urmând să continue cercetările. Reprezentanţii BCCO Craiova au precizat pentru GdS că substanţa va fi trimisă la laboratorul de Analize Fizico-Chimice din cadrul IGPR pentru a se stabili dacă este vorba de cocaină. În cazul în care analizele vor fi pozitive, Pârvu se va alege şi cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere de droguri pentru consum propriu.

Şi-a luat permisul la Piteşti

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii care l-au oprit în trafic pe Cosmin Pârvu s-a constatat că permisul acestuia fusese suspendat prin ordinul prefectului de Argeş, din 2 iunie 2009.
Anul trecut, prefectul de Argeş a cerut în instanţă anularea a sute de permise de conducere obţinute ilegal la SPCRPCIV Argeş, în perioada ianuarie 2006 – iunie 2008. Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, 104 persoane domiciliate în Dolj şi-au schimbat domiciliul în Argeş, în perioada 1 ianuarie 2006 – iunie 2008, după care au obţinut permise de conducere eliberate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) Argeş, serviciu implicat în celebrul dosar al permiselor eliberate ilegal.
După ce prefectul de Argeş a semnat ordinele de anulare a permiselor de conducere, printre care şi al lui Pârvu, a fost sesizată Judecătoria Piteşti, pentru deschiderea acţiunii de anulare a lor. Pe toată perioada judecării dosarelor, posesorii acestor permise nu au drept de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, până când instanţa nu va da o hotărâre definitivă şi irevocabilă.

A boxat la profesionişti

Cosmin Pârvu a urmat pentru o perioadă pasiunea tatălui său, fost campion balcanic la box. Primul meci ca profesionist al lui Cosmin Pârvu a avut loc în 2007, pe când acesta avea 19 ani, la Gala de Box de la Constanţa. Pârvu l-a învis atunci pe letonul Roman Chelingarjan.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

56 COMENTARII