16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a aruncat în faţa trenului după ce şi-a împuşcat iubita

S-a aruncat în faţa trenului după ce şi-a împuşcat iubita

Un tânăr din comuna doljeană Brădeşti şi-a pus capăt zilelor, joi noapte, aruncându-se în faţa unui tren, după ce a tras două focuri de armă asupra fostei sale prietene, care a scăpat însă cu leziuni uşoare.

Agenţii de la Poliţia Transporturi Filiaşi au fost sesizaţi, joi noapte, la ora 3.50, despre faptul că trenul personal 2021, care circula pe relaţia Craiova-Filiaşi, la intrare în staţia din localitate, a accidentat mortal un bărbat. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului nu a găsit asupra victimei acte de identitate sau alte documente în baza cărora să o poată identifica. Încercând să afle cine este persoana decedată, poliţiştii de la Transporturi au luat legătura cu poliţiştii din Filiaşi, împreună stabilind că este vorba de Nicuşor Valentin Spătărelu, de 21 de ani, din comuna Brădeşti. Tânărul chiar era căutat de oamenii legii pentru că, în aceeaşi noapte, în jurul orei 3.00, trăsese două focuri de armă asupra unei tinere, într-un bar din Filiaşi.
Conform reprezentanţilor Biroului de Poliţie Transporturi Dolj, din declaraţiile mecanicului locomotivei personalului 2021 s-a stabilit că, probabil, tânărul a vrut să se sinucidă. El s-a aruncat în faţa trenului de la o distanţă de aproximativ cinci metri, iar mecanicul nu a avut timp să frâneze pentru a evita impactul.

Şi-a împuşcat prietena în cap

Poliţiştii doljeni au stabilit că, în seara aceleiaşi zile, Nicuşor Spătărelu s-a dus la barul SC Modexim din Filiaşi, unde lucra ca barmaniţă Oana Mihaela Vrăjitoru, de 21 de ani, din Brădeşti, fosta sa prietenă, de care se despărţise de câteva zile. Tânărul a aşteptat în local până au plecat toţi clienţii, în jurul orei 3.00, după care a încercat să o convingă pe Oana să nu încheie relaţia pe care o aveau de aproximativ patru ani. Discuţia s-a transformat în ceartă şi, pentru că tânăra a refuzat să fie din nou împreună, Nicuşor a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras către ea două focuri de armă, după care a fugit. Unul dintre cele două proiectile a atins-o pe tânără, în zona capului, rănind-o uşor. După ce şi-a sunat fratele, Oana a plecat către secţia de poliţie pentru a relata cele întâmplate, iar pe drum s-a întâlnit cu o patrulă. Oamenii legii au urcat-o în maşină şi au dus-o la spital, unde medicii au stabilit că a scăpat cu leziuni uşoare, care nu i-au pus în pericol viaţa. Între timp, echipajele de poliţişti care se aflau în serviciu au plecat în căutarea lui Nicuşor Spătărelu, despre care se ştia că este încă înarmat. În timp ce îl căutau, poliţiştii au fost anunţaţi de colegii de la Transporturi despre accidentul de tren, ulterior stabilindu-se că victima era chiar Spătărelu, care îşi pusese capăt zilelor.
Vecinii lui Spătărelu au povestit că acesta era un băiat liniştit şi că avea o relaţie frumoasă cu Oana, cu care se cunoscuse în timpul şcolii. Totuşi, în ultima vreme cei doi se certau foarte des, tânărul fiind convins că prietena sa îl înşela.

Pistolul era deţinut ilegal

Arma cu care a tras Nicuşor Spătărelu asupra Oanei a fost găsită de poliţişti într-o curte din oraşul Filiaşi. Se pare că tânărul a aruncat-o în curtea respectivă în timp ce se îndrepta către gara din localitate. Poliţiştii doljeni au precizat că, în urma verificărilor, s-a stabilit că pistolul era deţinut ilegal de Spătărelu, care nu figura în evidenţe ca deţinător de armă neletală.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

205 COMENTARII