18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi tineri din Balş şi iubitele lor au murit în Italia

Doi tineri din Balş şi iubitele lor au murit în Italia

Doi tineri din Balş şi prietenele lor cu care se aflau la muncă în Milano – Italia au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau cu chirie, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. 

Doi bărbaţi, de 24, respectiv 25 de ani, din Balş – Olt, şi prietenele lor, cu care se aflau la muncă în Italia, au fost găsiţi morţi joi după-amiază. Din primele cercetări se pare că tinerii s-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unor scurgeri de gaze de la centrala termică.
Elvis Şerban şi Cătălin Nedeloiu locuiau cu chirie într-un apartament din Milano, împreună cu prietenele lor. Cadavrele celor patru tineri au fost descoperite de fratele unuia dintre tineri.
„Fratele lui Elvis a văzut maşina în faţa blocului şi a urcat să vadă de ce Elvis nu e la serviciu. Uşa era încuiată. A bătut, iar când a văzut că nu răspunde nimeni, şi-a dat seama că este ceva în neregulă. A spart uşa şi i-a găsit morţi pe toţi patru“, a spus Gruia Şerban, unchiul lui Elvis.
Cei doi bărbaţi munceau în Italia de aproape zece ani. „Lucrau pe unde puteau ca să facă bani. Elvis avea şi o fetiţă de patru ani. Veneau acasă doar de sărbători. Au plecat din cauza sărăciei. Îi aducem acasă în coşciug“, a spus, printre lacrimi, Elena Şerban, mătuşa unuia dintre tineri.
Ziarele italiene scriu că proprietarul apartamentului unde locuiau cei patru ar putea fi cercetat penal pentru că nu a făcut verificări la centrala termică.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

66 COMENTARII