12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs de miss şi mister la şcoala specială din Târgu Jiu

Concurs de miss şi mister la şcoala specială din Târgu Jiu

La Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Târgu Jiu a avut loc ieri prima ediţie a spectacolului-concurs „Miss Smărăndiţa şi Mister Nică“, organizat în parteneriat cu Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu“.

Prima ediţie a concursului de miss şi mister a fost un eveniment la care au participat zeci de elevi ai unităţii şi cadre didactice. În organizarea spectacolului s-au implicat cadre didactice din ambele instituţii. Potrivit Mihaelei Ţacu, bibliotecara şcolii speciale, concursul a constat în şase probe la care au participat şase fete şi şase băieţi, elevi ai Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Târgu Jiu.
„Concursul a fost inedit, împletind probele pe care copiii le-au parcurs îmbrăcaţi în costume populare cu momente literar-artistice susţinute de peste 30 de elevi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice «Constantin Brăiloiu» din Târgu Jiu. Concurenţii au trecut prin mai multe probe: curăţatul cepei, tăiatul morcovilor,  şi au fost nevoiţi să recunoască anumite produse alimentare fiind legaţi la ochi. Elevii au fost răsplătiţi cu premii şi diplome“, a spus Mihaela Ţacu.

Cosmin şi Corina, câştigătorii concursului

Mister a fost ales Cosmin Pădureanu, de 18 ani, elev în clasa XI-a la Şcoala de Arte şi Meserii, învăţământ special, iar juriul a ales-o miss pe Corina Cristescu, de 20 de ani, din cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ.
„Sunt încântat de activitate şi îndeosebi de prestaţia concurenţilor care s-au prezentat pe scenă plini de entuziasm şi şi-au exprimat în mod natural trăirile, care spun mult despre ei şi despre viaţa lor de elevi“, a declarat Nicolae Baiu, director al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Jiu şi preşedinte al juriului. Cosmin Pădureanu şi-ar dori să ajungă campion la şah, dar şi un renumit psiholog. Tânăra care a obţinut titlul de miss nu are aspiraţii la fel de „înalte“ ca ale colegului său şi îşi doreşte să devină vânzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII