17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞi-a tăiat nevasta cu o lamă, apoi a încercat să se sinucidă

Şi-a tăiat nevasta cu o lamă, apoi a încercat să se sinucidă

Clipe de groază joi seară într-un bar din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi, unde un severinean aflat în stare de ebrietate şi-a tăiat soţia cu o lamă. Ospătăriţa care a vrut să îi salveze viaţa femeii a fost şi ea agresată de bărbat, care apoi a încercat să se sinucidă. Ambulanţele de la două spitale din Mehedinţi şi Gorj le-au transportat la Urgenţă pe cele trei victime.
„Bărbatul este internat la un spital din Severin, iar femeia, la Motru. Noi facem în continuare cercetări“, a declarat Constantin Crâgu, comisar Investigaţii Criminale la IPJ Mehedinţi.
Soţia care a părăsit căminul conjugal povesteşte că a trecut prin clipe de groază.
„Pentru că nu mă mai întorc acasă, el vrea să mă omoare. M-a tăiat cu o lamă în cap, pe gât, pe mâini şi mi-a spus că după ce mă omoară se sinucide, iar fata o va creşte statul. Eu am depus plângere şi sper ca poliţia să ia toate măsurile împotriva lui“, a spus femeia.
După ce şi-a făcut o plagă de 15 centimetri în zona gâtului, agresorul a fost dus în comă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.
„Am primit la urgenţă un bărbat care şi-a provocat o tăietură cu o lamă în zona gâtului. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi sperăm că va răspunde la tratament“, a declarat Roxana Balaci, medic la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
Ospătăriţa care a încercat să îi salveze viaţa femeii a fost externată.
„Soţia celui care m-a tăiat a intrat în bar, iar el a venit după ea şi a început să o bată. Atunci am intervenit eu ca să o scap, iar el m-a tăiat şi pe mine pe faţă şi la gât. M-am speriat foarte tare şi, nu mai am curajul să mă întorc la serviciu“, a spus Mariana Măescu.
Dacă va scăpa cu viaţă, bărbatul riscă să stea după gratii între cinci şi 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII