10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEmil Boc va lua măsuri „nu foarte plăcute“

Emil Boc va lua măsuri „nu foarte plăcute“

Emil Boc a declarat ieri, la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România, că ţara noastră trece prin cea mai grea perioadă de după cel de-al doilea război mondial, motiv pentru care va lua măsuri „nu foarte plăcute“, fără a specifica şi care sunt acestea. „România trece în aceşti ani prin cea mai grea perioadă după al doilea război mondial. Asta înseamnă că avem de luat măsuri, unele nu foarte plăcute, dar, cu siguranţă, foarte necesare comunităţilor, ca să mergem pe un drum bun şi ca să ne consolidăm ca ţară“, a afirmat Emil Boc.
De asemenea, premierul a precizat că această criză economică ne-a arătat şi care sunt punctele slabe, dar şi punctele tari, pe domeniul economic. „Avem unele puncte slabe legate de dezvoltarea economică. La prima boală economică majoră, există riscuri majore cu privire la funcţionarea ţării. Este o obligaţie să corectăm derapajele apărute în ultimii 20 de ani“, a afirmat Boc.
Primul-ministru al României consideră totodată că, făcând ce trebuie, putem depăşi această perioadă dificilă.
La eveniment, premierul Boc a vorbit şi de problema electrificării satelor româneşti. „Am decis ca anul acesta şi anul viitor să nu mai rămână nici un sat neelectrificat în România“, a menţionat Boc, care a adăugat că, în acest sens, va face un parteneriat cu Ministerul Economiei, un Memorandum, care în următoarele şedinţe de guvern va fi pus în dezbatere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII