10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetrist cercetat pentru omor

Taximetrist cercetat pentru omor

Un taximetrist din municipiul Caracal este cercetat pentru omor calificat după ce a bătut crunt un şofer aflat în trafic, pe raza oraşului. Şoferul a decedat ulterior la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Agresorul este cercetat în stare de libertate şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Un scandal izbucnit între doi şoferi aflaţi în trafic, la Caracal, s-a încheiat tragic. Unul dintre aceştia a decedat după ce a fost lovit de celălalt cu pumnul în faţă. Potrivit datelor anchetei, pe 8 februarie, Marcu Oprea, de 66 de ani, din Caracal, în timp ce se afla la volanul maşinii sale a avut o altercaţie cu un taximetrist, Marius Duţă, de 36 de ani, din localitate. Acesta din urmă l-a lovit pe Oprea cu pumnul în zona feţei, rănindu-l grav. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde, pe 19 februarie, din cauza rănilor suferite, a decedat. „Poliţiştii au fost sesizaţi de Institutul de Medicină Legală din Craiova despre faptul că la Spitalul de Urgenţă din localitate a decedat, ca urmare a unei agresiuni, un bărbat de 66 ani, din Caracal. La internare, acesta acuza dureri în regiunea capului“, a declarat comisarul Alina Popescu, de la Biroul de relaţii cu presa din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, agresorul fiind cercetat în stare de libertate pentru omor calificat. „Împotriva agresorului se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea între 15 şi 25 de ani“, a explicat procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII