22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA căzut de la şapte metri înălţime

A căzut de la şapte metri înălţime

Un angajat al unei firme de televiziune prin cablu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Craiova după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune, de la înălţimea de şapte metri, în timp ce încerca să racordeze la reţeaua de cablu TV o locuinţă din localitatea Comanda, suburbie a oraşului Strehaia. În urma căzăturii, bărbatul şi-a fracturat ambele picioare.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Strehaia, care a stabilit că persoana accidentată este Nuţu C., de 44 de ani, din localitate.
„În ziua de 19.02.2010, la ora 19.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că, pe strada Toamnei din localitate, angajatul unei firme de televiziune prin cablu, în timp ce executa lucrări de racordare la reţeaua publică de cablu TV a unei locuinţe particulare din suburbia Comanda, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un stâlp din beton de la înălţimea de şapte metri. Bărbatul s-a rănit grav, fiind solicitată intervenţia unui echipaj de la Ambulanţă, şi a fost transportat la Spitalul Strehaia şi de acolo la Spitalul de Urgenţă Craiova. În continuare se fac cercetări“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
De asemenea, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial pentru Protecţia Muncii Mehedinţi, competent cu soluţionarea cazului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS