18.8 C
Craiova
marți, 4 august, 2020
Știri de ultima oră Local A căzut de la şapte metri înălţime

A căzut de la şapte metri înălţime

Un angajat al unei firme de televiziune prin cablu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Craiova după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune, de la înălţimea de şapte metri, în timp ce încerca să racordeze la reţeaua de cablu TV o locuinţă din localitatea Comanda, suburbie a oraşului Strehaia. În urma căzăturii, bărbatul şi-a fracturat ambele picioare.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Strehaia, care a stabilit că persoana accidentată este Nuţu C., de 44 de ani, din localitate.
„În ziua de 19.02.2010, la ora 19.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că, pe strada Toamnei din localitate, angajatul unei firme de televiziune prin cablu, în timp ce executa lucrări de racordare la reţeaua publică de cablu TV a unei locuinţe particulare din suburbia Comanda, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un stâlp din beton de la înălţimea de şapte metri. Bărbatul s-a rănit grav, fiind solicitată intervenţia unui echipaj de la Ambulanţă, şi a fost transportat la Spitalul Strehaia şi de acolo la Spitalul de Urgenţă Craiova. În continuare se fac cercetări“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
De asemenea, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial pentru Protecţia Muncii Mehedinţi, competent cu soluţionarea cazului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Aproape 200 de cadre medicale, confirmate cu COVID-19 la...

Şase focare de coronavirus sunt active în...

ȘTIRI GdS

Tramvaiele Craiovei vin din Ucraina

Aşa arată unele modele de tramvaie produse de firma ucraineană Tatra-Yug.

S-a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze...

Primăria Craiova a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze electrice, cu lungimea de circa 12 metri. Contractul presupune şi achiziţia a 30 de staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă.
00:03:15

Proteste la primăria Moţăţei: Unde este islazul comunal?

Zeci de ciobani din Moţăţei s-au adunat, ieri de dimineaţă, în curtea primăriei. Oamenii sunt revoltaţi pentru că nu au unde să...

Tânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din...

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost găsit înecat, luni, într-un ștrand din localitatea doljeană Ișalnița.  Potrivit...

Terasele rămân deschise în Râmnicu Vâlcea și după ora...

Municipalitatea din Râmnicu Vâlcea sprijină sectorul HoReCa de la nivel local şi nu impune închiderea teraselor la ora 23.00.

Râmnicu Vâlcea: Noua stație de taxiuri în zona Cina

Noua staţie de taximetre din zona ”Cina” se va amenaja respectând doleanţele taximetriştilor, potrivit municipalității din Râmnicu Vâlcea.