10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFals ofiţer SRI, acuzat de şantaj

Fals ofiţer SRI, acuzat de şantaj

Un student de 25 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost prins luni de poliţişti în timp ce lua 200 de lei de la două persoane în schimbul distrugerii unui dosar penal, pe care el l-ar fi întocmit sub pretextul că este ofiţer SRI.
Daniel Truşculescu s-a dat drept ofiţer SRI şi a pretins 250 de euro de la doi bărbaţi, despre care susţine că l-au bătut. Tânărul a fost prins în flagrant în timp ce a pus mâna pe 200 de lei, bancnote însemnate cu înscrisuri „şantaj“.
Daniel Truşculescu a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ, după care a fost dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare pentru 29 de zile.
„Ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi l-au prins în flagrant pe Daniel Truşculescu, de 25 de ani, din Drobeta Turnu Severin, când primea 200 de lei, reprezentând o parte din suma de 250 de euro, pe care o pretinsese iniţial de la Doru F. şi Ion S., ambii de 21 de ani, din municipiu“, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinţi. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă să stea după gratii între trei şi cinci ani pentru şantaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII