13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Decoraţiuni interioare realizate cu bandă adezivă colorată

Artista americană Rebecca Ward este specialistă în decoraţiuni interioare realizate cu ajutorul benzilor izolatoare colorate, informează site-ul zigonet.com. Rebecca spune că a ales acest material pentru faptul că oferă o varietate foarte mare de culori. Benzile adezive sunt desfăşurate pe obiectele pe care le ornează, se lipesc sau se îndepărtează de acestea, formând diverse forme geometrice.
„Când lucrez cu banda adezivă, mă folosesc de linii, de grinde sau de unghiurile existente şi fiecare lucrare ţine cont de particularităţile locului unde este realizată. Aleg motivele în funcţie de planul de construcţie care îmi este pus la dispoziţie şi, în mod ideal, aceste motive trebuie să fie aşezate simetric sau echilibrat, pentru a crea un fel de dialog între linii şi spaţiu“, a explicat artista modul de lucru.

Hârtie igienică îmbunătăţită cu fibre de caşmir

Un lanţ de supermarketuri din Marea Britanie comercializează un tip de hârtie igienică mai mult decât specială: hârtie cu fibre de caşmir. Potrivit site-ului zigonet.com, producătorii acesteia au decis să introducă fibre de caşmir în compoziţia hârtiei, pentru un grad sporit de confort. Producătorul, care a refuzat să dezvăluie cantitatea exactă de caşmir din hârtia igienică, susţine însă că procentul este „semnificativ“. A precizat însă că hârtia nu conţine fibre de caşmir propriu-zise, ci uleiuri procesate din părul caprelor crescute în provincia Caşmir. Spre deosebire însă de hainele făcute din fibre naturale de caşmir, hârtia igienică „îmbunătăţită“ este mult mai accesibilă: preţul este de 2,60 euro pentru patru suluri.

Jessica Alba refuză categoric scenele nud

Jessica Alba a jurat că nu va apărea niciodată dezbrăcată pe marele ecran, informează site-ul starpulse.com. Actriţa spune că, din cauza educaţiei strict catolice pe care a primit-o, a dezvoltat o oarecare teamă de a-şi arăta corpul. Jessica Alba recunoaşte că nu are nici o problemă cu rolurile pentru care trebuie să aibă o apariţie sexy şi chiar provocatoare, însă îşi „avertizează“ admiratorii că nu o vor vedea niciodată complet goală în vreun film.
„Pot să fiu sexy şi să apar în haine provocatoare, dar nu aş putea niciodată să apar goală. Cred că am rămas cu ceva sechele din copilărie, când nu mă simţeam deloc confortabil văzând transformările corpului meu. Eu provin dintr-o familie cu educaţie catolică strictă, care m-a învăţat că nu este în regulă să îţi expui trupul astfel“, a explicat actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS