5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDJ 641, din nou sub ape

DJ 641, din nou sub ape

Drumul Judeţean 641 a fost acoperit, în zona pasarelei de cale ferată din localitatea doljeană Pieleşti, de apele pârâului Teslui. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă, la ora 16.00, poliţiştii din Pieleşti au fost sesizaţi că DJ 641, care face legătura între comuna Mischii şi DE 574, a fost inundat de pârâul Teslui pe o distanţă de aproximativ 50 de metri sub pasarelele de cale ferată din localitate, apa având o adâncime de 50 de centimetri.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Postul de Poliţie Pieleşti, care, ca de fiecare dată, a anunţat Direcţia de Drumuri Judeţene Dolj şi s-a dispus instalarea de indicatoare cu „Drum blocat“ şi „Ocolire“. Astfel, traficul rutier a fost deviat pe strada Vidin, aflată la aproximativ 300 m de pasarelă. Şi de această dată, s-a constatat că drumul a fost inundat din cauza debitului mare de apă al Tesluiului, care nu a mai putut fi preluat de cele patru tuburi din beton,  cu diametrul de 800 de milimetri.
Ultima oară, DJ 641 a fost inundat în aceeaşi zonă pe 7 ianuarie, şi atunci traficul fiind deviat pe strada Vidin. Aceeaşi situaţie a fost înregistrată şi pe 27 decembrie 2009, cauza inundaţiei fiind aceeaşi. Prognoza emisă de Direcţia Apelor Jiu Craiova pentru intervalul 15 – 16 februarie arată că nivelurile şi debitele cursurilor de apă sunt în general staţionare şi în scădere uşoară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU