21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie în florării înainte de Valentine’s Day

Razie în florării înainte de Valentine’s Day

Florăriile de pe Calea Bucureşti din Craiova au fost verificate de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor, sâmbătă, cu o zi înainte de „Ziua Îndrăgostiţilor“, majoritatea comercianţilor fiind amendaţi pentru că au încălcat condiţiile de organizare şi funcţionare.
Reprezentanţii IPJ Dolj au comunicat că, în baza unor date şi informaţii privind comercializarea ilegală de flori în Craiova, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au executat, sâmbătă, între orele 9.30-13.30, mai multe controale la punctele de desfacere cu amănuntul de flori de pe Calea Bucureşti, dar şi la principalii furnizori din acest domeniu. Pe parcursul acţiunii au fost verificate toate cele 17 societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în zona Rotonda de pe strada Calea Bucureşti şi care au ca obiect principal de activitate comercializarea de flori. Toate cele 17 societăţi comerciale verificate au fost găsite în neregulă, pentru că administratorii acestora nu îndeplineau în totalitate condiţiile legale de organizare şi funcţionare. Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.500 de lei, au confiscat 1.500 de fire de flori, în valoare de 8.131 de lei, pentru care comercianţii nu aveau documente de provenienţă. A mai fost confiscată şi suma de 2.659 de lei, bani proveniţi din efectuarea de activităţi de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor legale.
Poliţiştii doljeni au precizat că verificările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Fraudelor împreună cu organele vamale pentru a se stabili legalitatea importurilor de flori din Olanda efectuate de comercianţii craioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII