Acasă Local Case în flăcări pe strada Ştefan cel Mare

Case în flăcări pe strada Ştefan cel Mare

-

Un incendiu puternic a izbucnit aseară, în jurul orei 17.00, la acoperişul comun a patru case de pe strada Ştefan cel Mare din Craiova, şi numai intervenţia pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă la alte trei imobile învecinate.  
Reprezentanţii Inspectora-tului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au precizat că ieri, în jurul orei 17.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la imobilul cu numărul 80 de pe strada Ştefan cel Mare din Craiova. La faţa locului au ajuns trei autospeciale şi 14 subofiţeri, care au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul comun a patru imobile, existând pericolul de extindere la alte trei case alăturate. La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Distrigaz, care a întrerupt furnizarea cu gaze în imobilele cuprinse de flăcări, precum şi mai multe echipaje de poliţie care au întrerupt circulaţia rutieră pe strada Ştefan cel Mare. Potrivit ofiţerilor ISU Dolj, în urma incendiului au ars aproximativ 150 de metri pătraţi din acoperişul celor patru imobile şi, din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Până aseară, în jurul orei 18.30, pompierii doljeni nu stabiliseră cauza izbucnirii flăcărilor şi nici nu lichidaseră întreg incendiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

7 COMENTARII

Horoscop

Berbec După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să...