8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Puya ajunge în topuri şi cu „VIP“
Puya continuă colaborarea începută în urmă cu un an cu George Hora şi promovează o nouă piesă compusă de acesta. „VIP“ este cel de-al treilea single promovat de pe albumul „Românisme Partea II“, după „Change“ şi „Sus pe bar“, şi urmează acelaşi stil promovat de artist începând cu „Românisme Partea I“.
Albumul „Românisme Partea II“ conţine 13 piese noi şi, la fel ca pe materialul muzical anterior, Puya trage concluzii vizavi de societatea românească, însă de această dată accentul este pus pe nevoia de senzaţional din presa autohtonă, pe pseudovedetele apărute peste noapte.

Mirela MARINESCU

Kiss revine în forţă
Kiss a revenit pe scena muzicală, după o pauză de mai bine de 11 ani, cu un album nou-nouţ produs de Paul Stanley – „Sonic Boom“. Prima melodie care a atras cu siguranţă atenţia fanilor se numeşte „Modern Day Delilah“ şi beneficiază şi de un videoclip cu adevărat incendiar, în stilul caracteristic trupei.
Basistul şi vocalistul Gene Simmons a declarat că „Sonic Boom“ este „cel mai bun album al nostru de la «Destroyer» până în prezent. Fanul nostru încă din anii ‘77 se va simţi ca acasă cu acest album“.
„Sonic Boom“ a debutat pe locul doi în Billboard 200 şi s-a vândut în prima săptămână de la lansare în 108.000 de copii. Albumul a ajuns numărul unu în Billboard Top Rock Album’s, Independent Albums şi Hard Rock Albums.

Mirela MARINESCU

Tom Cruise, pentru a patra oară în „Misiune imposibilă“
Actorul american Tom Cruise se va întoarce pe marile ecrane în rolul lui Ethan Hunt, odată cu cea de-a patra peliculă din seria „Misiune imposibilă“, care va fi lansată în mai 2011, au anunţat studiourile de film Paramount Pictures, potrivit BBC.
Pelicula va fi coprodusă de Cruise, alături de J.J. Abrams, regizorul producţiei „Misiune imposibilă III“. Cei doi au furnizat şi ideea după care va fi realizat scenariul, în timp ce numele regizorului nu a fost încă anunţat.
„Misiune imposibilă“ este una dintre cele mai populare serii de filme de acţiune făcute la Hollywood. În primul film, realizat în 1996, au apărut în roluri secundare şi doi actori români, Marcel Iureş şi Ion Caramitru.

NewsIn

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, sub mirajul dragostei
În familia Papadopol, micuţa Ruxandra va juca, în acest an, rolul de Cupidon pentru părinţii ei. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol se vor lăsa săgetaţi cu iubire chiar de fiica lor: „Ziua Îndrăgostiţilor e încă un motiv de a-i spune persoanei dragi «te iubesc». Anul acesta sărbătorim în trei. Ruxandra va fi un mic Cupidon, care nu va lipsi de la cina romantică“, a spus frumoasa mămică. Ioana are însă şi o surpriză pentru Alexandru: „Un pahar de şampanie şi o muzică bună vor încheia o zi a îndrăgostiţilor perfectă“.

Mirela MARINESCU

Andreea Fried crede în „Valentine’s Day“
Andreea Fried, prezentatoarea jurnalului Focus Monden, va sărbători Valentine’s Day alături de iubitul său, Marius Saizu, gazda emisiunii „Galileo“ tot de la Prima TV, într-un mod inedit.
„Mi se pare foarte drăguţă ideea de a avea o zi dedicată îndrăgostiţilor, celor care iubesc. O zi în care să faci cadouri din suflet, o zi în care să îi declari iubitului tău cât de mult îl preţuieşti şi să îi mulţumeşti că e alături de tine în fiecare zi! Cred că fiecare cuplu ar trebui să-şi «sărbătorească» dragostea faţă de partener în fiecare zi. Sentimentul este extraordinar şi merită trăit din plin“, a mărturisit Andreea.  

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS