15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Flirtul în cuplu

La începutul relaţiei, foarte multe cupluri stau excelent la capitolul jocuri de tachinare, dar acestea dispar în clipa în care cei doi încep să facă sex. Îşi închipuie probabil că, dacă amândoi au obţinut ce şi-au dorit, jocul de-a vânătoarea s-a terminat. Greşit, scrie topsanatatea.ro. Întreţine tensiunea sexuală prin capitalizarea a ceea ce a fost, a ceea ce este acum şi a ceea ce urmează.

Trecutul

Dacă nu leşinaţi de plăcere atunci când vă aduceţi aminte de partidele de sex de la începuturile relaţiei voastre, atunci ceva merge prost (aveţi nevoie să mai puneţi mâna pe o carte despre sex). Pentru majoritatea oamenilor, partidele de la început sunt în mod special memorabile, deoarece au încercat totul împreună cu partenerul pentru prima oară. Gândeşte-te la un cuvânt care ar putea să descrie fiecare partidă (locul unde s-a întâmplat, poziţia sau o anumită parte a corpului asupra căreia v-aţi concentrat) şi ai obţinut un „stimulent“ pentru o excitaţie la minut. Aţi avut cea mai fierbinte partidă într-un lift? Încearcă să-i şopteşti „lift“ la ureche, în timp ce părinţii lui/ei vă felicită pentru prânzul de duminică la care i-aţi invitat. Sau „leagă-mă din nou“ în timp ce legi panglica unui cadou. Stimulentele îl/o vor propulsa direct în lumea fanteziei – alege locuri în care nu puteţi pune în aplicare ceea ce spui şi ai obţinut un sistem de rememorare sexuală care va face ca acele întâlniri din trecut să fie chiar şi mai pasionale decât au fost în realitate.

Prezentul

Dimineaţa, când vă despărţiţi, nu o săruta pur şi simplu pe obraz, fă-o să se gândească la ceea ce va urma la noapte prinzându-i faţa în palme şi bucuraţi-vă de un sărut de cinci minute, „full contact“. Sau ia-o în braţe pe la spate în timp ce se spală pe dinţi şi priveşte-ţi mâinile care îi mângâie sânii în oglindă. Şi chiar mai bine, ia-i braţele şi încolăceşte-le în jurul tău în timp ce tu te speli pe dinţi şi apoi, cu mâinile tale peste ale ei, fă-o să-ţi mângâie corpul. Ea priveşte de la spate cum îi plimbi mâna pe pieptul tău, pe abdomen, apoi urmărind linia părului pubian în jos („Uite, vezi ce mi-ai făcut?“), să ajungă să te masturbeze vreo două minute fabuloase. (Pun pariu că ea nu se va mai putea abţine să nu continue, chiar dacă tu nu îi mai direcţionezi mâna!)  

Viitorul

Iată un secret (sau poate nu): bărbaţii au tendinţa de a evada pe tărâmul fanteziei dacă sexul din viaţa reală nu este aşa de fierbinte pe cât şi-ar dori. Nu are nici o legătură cu tine, este mai mult o bizarerie a lor. Aşa că, data viitoare, în loc să te apuce nervii din cauza asta, surprinde-l făcând exact pe dos: nu numai că îi asculţi fanteziile, dar îl şi ajuţi să le transforme în scenarii bine închegate, cu durata unor adevărate filme de lungmetraj.

Regulile tachinării

Nu forţa lucrurile. Dacă faci totul aşa cum trebuie, celălalt va rămâne lângă tine. Nu fi inaccesibil/ă. Dar nu te lăsa nici prea uşor. Cum să faci tranziţia de la un simplu şi nevinovat flirt la seducţia serioasă? Simplu! Citeşte semnele: este pregătit pentru mai mult? Apoi urmăreşte-i limbajul trupului pentru a fi cât mai sigură că îi oferi ceea ce-şi doreşte.

Informaţii preluate din cartea „Superflirt“, de Tracey Cox, Editura Litera International, www.litera.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII