17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSfârtecată de tren în Mehedinţi

Sfârtecată de tren în Mehedinţi

O femeie de 31 de ani din Craiova şi-a găsit duminică seară sfârşitul, după ce trenul Intercity 394 Timişoara-Bucureşti a lovit-o în timp ce aceasta a traversat calea ferată în comuna Şimian fără se asigure.
Adriana Doina Iancu se despărţise de soţul ei şi, după ce şi-a lăsat cele două fetiţe, de 14 şi şapte ani, în grija tatălui, a venit în Drobeta Turnu Severin ca să îşi găsească un loc de muncă.
Femeia locuia de patru luni în gazdă la un bărbat din comuna Şimian. Duminică seară, aceasta a mers la magazinul de peste calea ferată ca să îşi cumpere ţigări.
„Stătea de patru luni la mine. E din Craiova, se despărţise de soţ şi lucra în Severin, dar bea foarte mult şi când a plecat de acasă era ameţită. A spus că se duce să îşi cumpere ţigări şi la o jumătate de oră am auzit sirenele de la poliţie şi de la ambulanţă. Am ieşit şi am văzut lume adunată aici. Nu ştiu cum s-a întâmplat“, a spus bărbatul care o ţinea în gazdă p e femeie.
Medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut face nimic pentru tânără.
„O femeie de 31 de ani, cu domiciliul în Craiova, a fost lovită de trenul Intercity 394 Timişoara-Bucureşti, în comuna Şimian. Femeia se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice şi s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure. În continuare se fac cercetări“, a declarat Cătălin Murgu, comisar la Poliţia Transporturi Feroviare Drobeta Turnu Severin.
Trupul femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei, iar poliţia trebuie acum să anunţe familia victimei din Craiova de tragedia produsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII