15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal la Coloneşti

Accident mortal la Coloneşti

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Lunca Corbului – Argeş, a fost accidentat mortal de o maşină, sâmbătă seară, la ieşirea din localitatea Coloneşti – Olt. Poliţiştii au stabilit că Viorel Ilie a traversat strada fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un autoturism, condus regulamentar de Dănuţ Bogdan Cismaru, de 27 de ani, din Slatina. În urma impactului, pietonul a fost aruncat în şanţul din partea dreaptă a drumului şi a murit pe loc. Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.
„Era beat. A ieşit din pădure direct în faţa maşinii, fugea. Şoferul nu a putut să-l evite“, a spus unul dintre pasagerii aflaţi în autoturism. Rudele tânărului decedat spun că acesta venise la bar să îşi cumpere ţigări şi că nu era consumator de alcool. „Cumnatul meu venise la bar ca să îşi ia ţigări. El nu obişnuia să consume alcool. Ce viteză avea şoferul de nu a putut să îl evite?“, a spus Iulian Călin, cumnatul victimei.
Poliţiştii spun că singurul vinovat de producerea accidentului este pietonul.
„Pe DN 65 s-a produs un accident de circulaţie, în care a fost implicat un autoturism şi un pieton. Acesta din urmă a traversat strada prin loc nepermis şi fără se se asigure şi a fost lovit frontal de autovehiculul care circula din direcţia Slatina – Piteşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Nu s-a putut stabili dacă victima se afla sub influenţa alcoolului. S-au întocmit acte premergătoare şi urmează să se dea soluţia legală prin instanţă“, a declarat comisarul-şef Florin Cârstea, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers aproape o oră. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
Tragedia s-a produs în apropiere de locul unde, în octombrie 2009, alt bărbat a fost ucis de un autoturism, al cărui şofer nu a fost prins încă de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII