20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte ştiri

Obsedată de culoarea roz
O americancă din Los Angeles este îndrăgostită până peste cap de culoarea roz. După cum informează site-ul zigonet.com, de 25 de ani Kitten Key Sera îşi cultivă pasiunea pentru această culoare şi, prin urmare, de ani de zile vede viaţa în roz. În casa femeii de 46 de ani, de profesie actriţă, absolut totul este roz: mobila, pereţii, hainele, încălţămintea şi chiar şi animalul ei de companie, un căţel simpatic, botezat Kisses (Pupici). „Doamna Roz“, aşa cum este supranumită, este învăluită din cap până în picioare în această culoare veselă şi, deşi contestată, alege să poarte haine roz în orice situaţie, chiar şi la înmormântări. „Această culoare îmi dă impresia că trăiesc o viaţă de prinţesă. Este o nuanţă superbă, aşa că nu mă satur de ea“, şi-a explicat „Doamna Roz“ obsesia.

Laptele de dromader cucereşte Europa
O societate comercială din Dubai doreşte să aducă pe piaţa europeană lapte de dromader, un produs despre care se spune că este benefic pentru sănătate. Potrivit site-ului zigonet.com, reprezentanţii firmei Camelicious, din Emiratele Arabe Unite, au declarat că obiectivul lor principal este de a profita de această resursă rară, dar care este încă prezentă din abundenţă în Peninsula arabă. Deşi există multe persoane reticente în privinţa acestui produs, producătorii susţin că avantajele laptelui de dromader sunt multiple. Printre altele, produsul conţine foarte multe proteine, este de două ori mai slab decât laptele de vacă şi conţine cu 4 până la 5 la sută mai multă vitamina C decât acesta din urmă. Cu toate că laptele de dromader îşi face de-abia acum apariţia pe pieţele europene, trebuie să precizăm că în comerţ se găseşte deja ciocolată ce conţine acest fel de lapte, iar gurmanzii spun că are un gust deosebit.

Pictor genial, la şapte ani
Un copil-minune al picturii realizează şase tablouri în fiecare săptămână, tânărul artist fiind deja comparat cu marii maeştri ai lumii artistice, informează site-ul zigonet.com. Britanicul Kieron Williamson, de doar şapte ani, este considerat deja un geniu al picturii, iar tablourile pe care le-a prezentat în cadrul celei mai recente expoziţii s-au vândut în 14 minute, aducându-i micuţului pictor un profit de aproape 20.000 de euro. Se pare că există chiar o listă de aşteptare de 700 de amatori de artă dornici să intre în posesia unui tablou pictat de Kieron. Băieţelul nu este supus nici unei presiuni din partea părinţilor: el pictează pentru că îi face plăcere şi, în plus, adoră peisajele, pe care le reproduce cu o tehnică precisă şi o uşurinţă dezarmantă.

Ameninţat cu un picior de plastic

Un bărbat din Noua Zeelandă a fost jefuit de trei tineri aburiţi de alcool, victima fiind ameninţată, printre altele, cu un picior de plastic. După cum informează site-ul zigonet.com, neozeelandezul de 27 de ani fusese la cumpărături, iar în momentul în care a ieşit din magazin a fost agresat de trei tineri aflaţi în stare de ebrietate. Adolescenţii l-au abordat pe tânăr şi l-au ameninţat cu o bâtă, un cuţit şi cu un picior de plastic provenit de la o jucărie, cerându-i victimei să le dea plasa plină cu mâncare. După ce a cedat, predând cumpărăturile jefuitorilor, bărbatul s-a prezentat la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde a povestit întreaga întâmplare. Tinerii au fost prinşi şi arestaţi. Unul dintre ei, care avea 18 ani, a fost deja judecat, ceilalţi doi urmând să fie prezentaţi unui tribunal pentru minori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS